Sta op voor Kyan en zijn ouders!

Sta op voor Kyan en zijn ouders! | Geld inzamelen
 
 
Kyan is erg ziek. Zullen wij ervoor zorgen dat zijn ouders bij hem kunnen zijn?

Dit is Kyan, een ogenschijnlijk vrolijke baby van 3,5 maanden. Maar Kyan is ziek, heel erg ziek. Hij is geboren met een zeldzame hartafwijking. In zijn prille leventje heeft hij al drie grote hartoperaties moeten doorstaan. Iedere keer heeft hij zich er bovenop weten te vechten, die kleine kanjer!

De resultaten na de derde operatie waren in eerste instantie hoopvol. Kyan mocht na 12 weken in het Sophia Kinderziekenhuis te Rotterdam eindelijk naar huis, samen met papa, mama en grote zus Lynn (bijna 4 jaar). Eindelijk was het gezin compleet. Helaas verslechterde zijn toestand snel weer en is hij binnen een week na thuiskomst met spoed opgenomen in het UMC te Maastricht.

Mijn (moeder)hart breekt bij deze hele situatie. Het is vreselijk om te zien waar dit prachtgezin, een gezin dat ons erg dierbaar is, doorheen moet gaan. In een dergelijke omstandigheid is het zó belangrijk om er voor elkaar te kunnen zijn. Papa Roy pendelt heen en weer tussen zijn werk, het ziekenhuis en thuis. Mama Mandy verblijft al 3,5 maand in het Ronald McDonald huis en voor grote zus Lynn proberen ze het zo draaglijk mogelijk te maken.

Het gaat hier om een dun draadje tussen leven en dood. De toekomst is onzeker. Een groot multidisciplinair team buigt zich over Kyan. Hoe kunnen ze hem helpen, zodat er een mooie toekomst voor hem weggelegd is? Laten we dat maar aan de professionals over.

Wat wij kunnen betekenen? Er zijn.... maar ook ervoor zorgen dat dit gezin zo dicht mogelijk bij Kyan kan blijven in deze onzekere tijd. Een maandenlang verblijf in een McDonald Huis is niet goedkoop, om nog maar niet te spreken over de honderden kilometers die er afgelegd worden en de overige kosten die er gemaakt worden.

Zullen wij er met zijn allen voor zorgen dat dit gezin er nu voor elkaar kan zijn, dat ze op de plek kunnen zijn waar ze horen? Bij elkaar... en héél dicht bij Kyan, zodat ze alle energie die ze hebben kunnen gebruiken om samen met Kyan te vechten voor een toekomst.

Doneer je bijdrage (kan ook anoniem) voor dit gezin via onderstaande link. Laten we met zijn allen opstaan voor deze mensen!

Delen = ❤️

Noot: deze actie is opgestart met volledige goedkeuring van de ouders van Kyan.

 

Update 30/11/2017:

Kyan is nu thuis, maar dat wil niet zeggen dat de zorgen voorbij zijn. Kyan staat wekelijks onder controle bij de kinderarts, zodat ze hem goed in de gaten kunnen houden. De tijd zal leren hoe het verder gaat. Een ding staat vast: dit gezin kan alle steun gebruiken!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
44 donaties
€ 1.315,00

Deze actie is gesloten.