St. Josephs Home

St. Josephs Home | Geld inzamelen
 
 
Een inzamelingsactie voor een fantastisch kindertehuis in Kaapstad.

Inmiddels zijn wij, Nikki, Iris, Manon en Sabine begonnen met onze stage bij St. Josephs Home in Kaapstad. Dit is een kindertehuis voor chronisch zieke kinderen die te maken hebben met verschillende ziekten waaronder HIV, kanker, tuberculose, ondervoeding etc. Deze kinderen zijn opgegroeid in de zogeheten townships, dit zijn sloppenwijken waar de meest arme gezinnen van Kaapstad wonen. Ouders zijn niet in staat om voor de kinderen te zorgen, door zowel het criminele circuit als door armoede. Kinderen worden letterlijk gedumpt in het ziekenhuis en zien hun ouders vaak nooit meer terug.
 
St. Joseph Home vangt deze kinderen gratis op, zorgt voor behandeling en bieden de kinderen lessen aan. Dit doen zij geheel van donaties.
Na het horen van deze hartverscheurende verhalen, willen wij ons inzetten voor deze organisatie. Het is ons opgevallen dat er een enorm te kort is aan luiers en vochtige doekjes, kinderen liggen uren in een vieze luier omdat het nog geen tijd is voor de verschoonronde.
 
Om deze kinderen te helpen starten wij een crowdfunding op om zoveel mogelijk geld in te zamelen, van dit geld kopen we luiers en vochtige doekjes zodat we het ziekenhuis en voornamelijk de kinderen kunnen helpen.
Wij hopen op jullie steun, alle beetjes helpen!

Sabine Zijlmans
18-02-2019

UPDATE -
Afgelopen dagen zijn wij (Nikki, Manon, Iris, Sabine) veel bezig geweest met onze crowdfunding voor het St. Josephs Home in Kaapstad. Met name dankzij jullie hebben we nu al een fantastisch bedrag van €1010,- verzameld! Hierdoor hebben we ons doel al twee keer aangepast, momenteel is ons doel om €1200,-  te bereiken. 

 


Voor degene die al gesponsord hebben, super bedankt voor jullie donatie!! 

 


Mocht je onze doneeractie nog niet gezien hebben, neem dan vooral een kijkje op de link hieronder en help ons mee ons doel te bereiken!😀


82 donaties
€ 1.380,00
Doel: € 1.200,00
115%

Deze actie is gesloten.