St. Derde Wereld Hulp India

St. Derde Wereld Hulp India | Geld inzamelen
 
 
Expeditie weeshuis India met Geuzencollege Vlaardingen

Hallo allemaal,

In de voorjaarsvakantie mag ik met 3 leerlingen en 2 andere docenten van het Geuzencollege mee naar India!
Naar een weeshuis voor kinderen met HIV. In dat weeshuis wonen zo'n 73 kinderen in alle leeftijden. Het is in1982, op verzoek van Moeder Theresa, door Margreet van Coeverden opgezet. Inmiddels word het deels gerund door jong volwassenen die hier als weeskinderen zijn binnen gekomen en zijn opgeleid voor dit werk. Mooier kan niet! Het ligt vlakbij Vijayawada, een zeer arme streek in India.
Als dit weeshuis niet zou bestaan zouden deze kinderen totaal geen kans hebben tot overleven.

Wij gaan daar een week werken, helpen en het geld besteden aan het weeshuis of de kinderen.
Het Geuzencollege heeft deze reis al meerdere keren gedaan en al veel mogelijk gemaakt. Zoals een schoolbus, de speelplaats zonnepanelen, een waterzuiverings installatie, slaapvertrekken, schilderwerk etc. etc.

Dit jaar is er behoefte aan een buffel, zonnepanelen, opknappen en schilderen van het sportlokaal, 2 huiswerk-lokalen  en het opknappen van de speelplaats. Daarnaast willen we daar ook nieuwe kleding en schoenen voor de kinderen aanschaffen.
Hier hebben wij dus veel geld voor nodig!
Normaal ben ik niet iemand die een ander om geld zal vragen, maar nu doe ik dat wel.

De kosten voor de reis, inentingen en visa moet een ieder zelf betalen. Ook de leerlingen, die ook een doneeractie hebben opgestart voor hun eigen kosten. Ik niet. De kosten betaal ik volledig uit eigen zak, waar ik nu om vraag is om daadwerkelijk geld te doneren voor daar. Er blijft geen euro aan de strijkstok hangen, alles word in die week uitgegeven.

Dus bij deze wil ik iedereen vragen om te doneren en deze actie zoveel mogelijk te delen onder vrienden, familie en kennissen die deze weeskinderen ook een warm hart toedragen. Bij terugkomst hoop ik indrukkende foto's te kunnen laten zien over het leven van deze weeskinderen.

Als tegenprestatie heb ik bedacht dat ik een ieder de kans wil geven op een gratis foto die ik daar gemaakt hebt. Ik hoop dan een selectie van de 3 mooiste/indrukwekkenste beelden te kunnen maken en dat men 1 foto uit mag kiezen die ik dan op 20 x 25 af laat drukken bij Profotonet; voor degene die dat leuk vind.
Wil je dit, geef dit dan aan in het commentaar gedeelte van doneeractie.nl of via een persooonlijk bericht of mailtje zodat ik dit bij kan houden. Anoniem doneren is natuurlijk ook een mogelijkheid.

Hopelijk heb ik jullie overgehaald om te doneren voor dit goede doel en wil een ieder ruimhartig doneren in deze dagen voor kerst. Een streefbedrag heb ik niet, want iedere euro telt! Via deze site is het niet mogelijk om minder dan € 5.00 per keer te doneren. Wanneer je minder wilt geven, stuur me dan een bericht voor mijn bankrekeningnummer.

Heel erg bedankt namens de weeskinderen van Tulip Garden Home.

Met vriendelijke groet,

Jasha GarritsenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

24 donaties
€ 333,00