Spullen kunnen blijven vervoeren

Spullen kunnen blijven vervoeren | Geld inzamelen
 
 
Actie om te kunnen blijven rijden voor Zwanen actie

Zoals u allemaal weet heeft er op 23 Juni een ramp voorgedaan,doordat een boot ruim 230 ton olie heeft verloren in de Rotterdamse haven. Hierdoor zijn vele zwanen,vogels,zeehonden,en aalscholvers de dupe van geworden.

Heel veel mensen zijn vanaf dag 1 al in de touw,met het zoeken naar bedrijven en sponsors om spullen te regelen,en wij doen dit allemaal in onze eigen vrije tijd. Een vaste chauffeur is de afgelopen dagen constant op en neer aan het rijden geweest,en heeft veel gezien en al meegemaakt bij de Noodopvang in hoek van Holland en Maassluis.

Alles wat hij heeft gedaan is volledig uit eigen zak gekomen,en ook zijn Budget raakt op dit moment op. zodoende dat we ook deze actie beginnen om te zorgen dat hij kan blijven rijden naar Bedrijven,Instanties en uiteraard de Donateurs.

Afgelopen dagen hebben we Albert Heijn Gamma Praxis Supermarkt Hoogvliet en nog veel meer bedrijven zover gekregen om mee te helpen,en allemaal hebben enorm geholpen met doneren wat hij dan met de bus naar de Noodhulp posten rijdt.

Wat wij dus nu willen eerlijk gezegd is dat mensen eventueel bereid zijn om hem te helpen,zodat de bus kan blijven rijden en hij dus door kan blijven gaan met waar hij mee begonnen is. en zonder uw hulp kan hij niet meer rijden en dat zou heel erg jammer zijn.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 15,00

Deze actie is gesloten.