Sprookjesproject Jong Divertimento Haarlem

Sprookjesproject Jong Divertimento Haarlem | Geld inzamelen
 
 
Help Jong Divertimento in 2018 een uniek sprookjesproject te vertolken

In de lente van 2018 gaat Jong Divertimento, een Haarlems strijkorkest voor talentvolle strijkers tot 12 jaar de sprookjes van Roodkapje en Assepoester vertolken. Deze sprookjes waarbij alle leden prachtige kostuums dragen, wordt omlijst door muziek en uiteraard zal een jonge vertelster niet ontbreken. Naast musiceren zullen de leden ook leren acteren.

Helpt u ons dit project mede mogelijk te maken, met iedere 5 euro zijn we blij!

Stichting Divertimento heeft als doel om musiceren voor alle jonge kinderen mogelijk te maken. Dit kan alleen door de contributie voor deze projecten zo laag mogelijk te houden. Daar dit project kostbaarder is dan de reguliere projecten van Jong Divertimento vragen wij u om een bijdrage. Als wij dit bedrag halen kunnen alle leden deelnemen aan dit prachtige project waar meer aspecten dan alleen het musiceren samenkomen. 

De totale kosten voor dit project bedragen 4600 euro. De opbrengst van deze actie zal worden gebruikt voor de sprookjeskostuums, de acteerworkshop, de concertlocaties, bladmuziek en het repetitieweekend in Austerlitz van 20-22 april 2018. Hoe ruimer het budget hoe meer mogelijkheden we alle leden kunnen bieden.

Wat krijgt u hier voor terug: Een groep van 30 vrolijke kindergezichten die door uw donatie weer een levenservaring rijker worden. Indien u graag bij dit concert aanwezig wilt zijn kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulier op onze site.

Meer over Stichting Divertimento is te vinden op: www.stichtingdivertimento.nl

Jong Divertimento is een strijkorkest voor kinderen t/m 12 jaar en dient als kweekvijver voor het Divertimento Jeugdstrijkorkest. Het Jong Divertimento is toegankelijk voor jonge strijkers met een goed gehoor en voldoende technische basis en werkt volgens de uitgangspunten van Divertimento Jeugdstrijkorkest.

Divertimento Jeugdstrijkorkest is een Haarlems ensemble met enthousiaste strijkers tussen 11 en 18 jaar. Zij spelen kamermuziek zonder dirigent en worden hierin opgeleid door Helena van Tongeren en Christiane Belt. Zij benadrukken het plezier van het samenspel, het reageren op elkaar en de passie voor muziek. Door de kamermuziek krijgen de leden de kans om hun eigen muzikale identiteit te ontwikkelen. De solisten op de concerten zijn altijd afkomstig uit het ensemble, zij kiezen hier zelf voor en hoeven ook niet de beste uit het ensemble te zijn zo wisselen de leden gedurende het concert ook van stoel, zodat iedereen het ensemblespel uit verschillende hoeken mee kan maken.

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 275,00

Deze actie is gesloten.