Sportstimulatie in Sri Lanka

Sportstimulatie in Sri Lanka | Geld inzamelen
 
 
Sportstimulatie in Sri Lanka

HoiHoi,

Mijn naam is Myrthe Beelen en zit in mijn laatste jaar van de opleiding Lichamelijke opvoeding op de hogeschool Windesheim in Zwolle. In februari 2019 ga ik, als laatste onderdeel van mijn studie, mijn minor in Sri Lanka volgen. In Sri Lanka ga ik aan de slag bij Gampha Sports Academy & Recreation Center.

De bedoeling van deze minor is om mensen in Sri Lanka te helpen door middel van sport. Dit wil ik gaan doen door middel van verschillende scholen bezoeken en andere organisaties in Sri Lanka. Denk hierbij aan zwangerschapsgym, zwemlessen organiseren, personal trainingen etc. Mijn rol binnen deze organisatie is vooral gericht op het organiseren van sportlessen en de bevolking laten zien wat er allemaal mogelijk is met weinig middelen. Sporten in Nederland is voor veel mensen de normaalste zaak van de wereld maar in Sri Lanka is dit niet vanzelfsprekend. Door middel van het sponsorgeld dat ik ga inzamelen wil ik verschillende middelen aanschaffen om het sporten in Sri Lanka te stimuleren en bevorderen. Zo kunt u denken aan sportmaterialen, zoals ballen en pionnen, maar ook aan andere middelen die nodig zijn om de mensen aan het sporten te krijgen.

Al met al een heel mooi project waar ik naar uit kijk en jullie hulp bij nodig heb om dit te kunnen voltooien. Elke donatie is welkom en zal op een mooie en goede manier benut worden in Sri Lanka. Alle donaties zijn welkom, van klein of groot. Via deze weg wil ik alvast iedereen bedanken bij het helpen van dit mooie project!

Groetjes MyrtheEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
46 donaties
€ 705,00
Doel: € 500,00
141%

Deze actie is gesloten.