Sportproject Thailand

Sportproject Thailand | Geld inzamelen
 
 
Welkom op de pagina van mijn doneeractie!

Over een aantal weken, vanaf 1 juli, hoop ik voor bijna twee maanden naar Thailand te gaan. In deze maanden staan ook een aantal weken vrijwilligerswerk op de planning.

Mede vanwege mijn opleiding en interesses heb ik er voor gekozen om mij in te gaan zetten bij het sport- en bewegingsproject in Singburi, midden in Thailand. Als vrijwilliger help je op een lokale basisschool en draag je iets bij aan de ontwikkeling van de gezondheid van de kinderen op sociaal, fysiek en mentaal vlak. Het project geeft kinderen de gelegenheid om meer betrokken te raken met beweging en ook om sporten uit andere culturen te leren kennen waar ze normaliter niet mee in aanmerking zouden komen. Ze leren verder door middel van sport, vaardigheden als team building, leiderschap en discipline. Sport wordt ingezet op een unieke manier om zo de persoonlijke ontwikkeling van ieder kind te stimuleren. Al met al: een mooi project waar ik betekenisvol kan zijn en waar ik enorm veel van zal gaan leren.

Om mij zo optimaal mogelijk te kunnen inzetten en het project te kunnen ondersteunen, start ik een doneeractie. Met het ingezamelde geld ben ik van plan om daar ter plekke zelf de nodige spullen aan te schaffen zodat wij sportactiviteiten kunnen organiseren, waarbij de kinderen optimaal geholpen kunnen worden op gezondheids- en beweeg gebied.

Als bedankje voor je donatie ontvang je vanaf 10 euro vijf muffins (naturel of chocolade). :) Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 150,00
Doel: € 100,00
150%

Deze actie is gesloten.