Sportmaterialen voor de mensen in Sri Lanka

Sportmaterialen voor de mensen in Sri Lanka | Geld inzamelen
 
 
Help de mensen in Sri Lanka aan nieuwe sportmaterialen!

Begin februari vertrek ik voor mijn studie naar Sri Lanka. Voor de organisatie Gasarc ga ik hier projecten opzetten om de mensen in Sri Lanka het plezier van sporten te laten beleven! Gasarc is een kleine organisatie die steeds meer invloed krijgt op het bewegen van de mensen in Sri Lanka. Ze streven dan ook naar een cultuur waar bewegen en gezondheid voorop staat.

Sport is erg belangrijk voor de gezondheid en voor de ontwikkeling. Helaas zijn er in Sri Lanka veel mensen met overgewicht, maar ook met diabetes en kinderen met bewegingsarmoede. Daarom is het belangrijk om de mensen in Sri Lanka het plezier van sporten te laten beleven, zodat deze mensen op een leuke en gezonde manier aan hun gezondheid kunnen werken.

Maar om dit te bereiken zijn er natuurlijk wel goede sportmaterialen nodig. Helaas is er niet genoeg geld beschikbaar om voor goede sportmaterialen te zorgen en daarom vraag ik u om hulp! Met een kleine donatie kunt u al bijdragen aan nieuwe sportmaterialen. Met de opbrengst van deze actie zullen verschillende sportmaterialen aangeschaft kunnen worden, waardoor de mensen in Sri Lanka in beweging kunnen worden gebracht.

Iedereen verdient het toch om te kunnen sporten met goede materialen?

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 100,00
Doel: € 500,00
20%

Deze actie is gesloten.