Sportevenement leerlingen Sint Maarten

Sportevenement leerlingen Sint Maarten | Geld inzamelen
 
 
X treme survival sportevenement voor leerlingen op Sint Maarten

 

Op 14 april houdt het Milton Peters College te Sint Maarten haar 14e X-treme survival race voor haar leerlingen. Dit jaarlijkse evenement staat in 2018 in het teken van orkaan Irma, waar ons eiland zwaar door getroffen is. Daarom is het thema dit jaar Insane like a hurricane. Waar dit evenement normaal door lokale bedrijven gesponsord wordt, zien wij dit jaar helaas minder beschikbare gelden om dit spektakel te bekostigen. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de schade die Irma op Sint Maarten heeft achtergelaten.

Ondanks de vele uitdagingen waar het eiland momenteel mee te kampen heeft, willen wij dit sportevenement dit jaar weer laten doorgaan. Het is voor veel leerlingen een positief moment in het schooljaar waar erg naar uitgekeken wordt. Ieder jaar doen 80 deelnemers mee en zetten veel leerlingen en docenten zich als vrijwilliger in om de X-treme Survival tot een succes te maken. Veel evenementen en projecten zijn dit jaar door beperkte middelen afgeschaft. Het X-treme survival team vindt echter dat leerlingen en docenten een opsteker kunnen gebruiken. Daarom moet dit sportevenement dit jaar doorgaan!

Wat is de X-treme survival?

Elk jaar organiseert een team docenten voor haar leerlingen een survival race over het eiland. Deze race bestaat uit een aantal uitdagende hikes met tussendoor spellen waar teams van 4 punten kunnen verdienen. Daarnaast wordt er gefietst, gezwommen, gekano'd; alles om de deelnemers tot het uiterste te brengen om de race te voltooien. Het betreft een uniek evenement waarbij leerlingen van alle lesniveaus mee mogen doen. Centraal staat uithoudingsvermogen.

Wat wordt er door uw donatie bekostigd?

- Spelmaterialen

- EHBO materialen

- Lunch, snacks en water om deelnemers en vrijwilligers op de been te houden

- Afsluitende barbeque voor alle deelnemers en vrijwilligers

Naast donaties betalen alle deelnemers een eigen bijdrage van 10 dollar om deel te nemen. Dit geeft een gevoel van betrokkenheid bij de deelname en het evenement als geheel. Deze bijdragen zijn echter niet genoeg om de X-treme survival te maken tot wat het kan zijn. Met uw donatie kunnen wij de 14e editie van de X-treme Survival tot het succes maken dat leerlingen van ons verwachten!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
15 donaties
€ 515,00
Doel: € 2.500,00
20%

Deze actie is gesloten.