Sport ontwikkelingsproject Costa Rica

Sport ontwikkelingsproject Costa Rica | Geld inzamelen
 
 
Helpt u mij met het project Sportontwikkeling in Costa Rica? Je bent een topper!

Als afstudeerstage maar ook om ontwikkelingswerk te doen vertrek ik 30 augustus naar Costa Rica, om hier voor een klein half jaar sport ontwikkelingswerk te doen.
Ik kom op twee verschillende locaties waar ik bij basisscholen gymlessen zal verzorgen. Naast het verzorgen van de gymlessen zal ik buitenschoolse sportactiviteiten opzetten zodat de kinderen daar (naast dat het een gezonde bezigheid is) ook leuke activiteiten kunnen doen waar kinderen elkaar na school weer tegen kunnen komen.

De twee locaties waar ik aan het werk ga zijn Aquiares en Grano de Oro.
Aquiares is een dorp in de buurt van Turrialba, de kinderen hier hebben na school niet veel activiteiten te doen en zitten daarom erg veel thuis. 
Grano de Oro is een klein bergdorpje met veel natuur om zich heen, maar waar verder weinig te beleven is. Er staat een klein basisschooltje, waaruit de helft van de kinderen spaans spreekt maar de andere helft uit ''indianen gezinnen'' komt (oorspronkelijke bewoners met hun eigen taal). De kinderen lopen soms wel 4 uur naar school!

Het gesponsorde geld wordt uitsluitend gebruikt voor de aankoop van middelen om het sporten mogelijk te maken of de mogelijkheden te verbeteren (denk hierbij aan de aanschaf van ballen, pionnen, sportkleding, de aanleg van veldjes, het aanschaffen/repareren van doeltjes & baskets).Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
19 donaties
€ 465,00
Doel: € 500,00
93%

Deze actie is gesloten.