Sport Evenement voor verstandelijk beperkte

Sport Evenement voor verstandelijk beperkte | Geld inzamelen
 
 
Sport Evenement

Wij zijn vier studenten van de opleiding Sport en Bewegen op het Albeda College Rotterdam. Voor ons eindproject organiseren wij op 13 April 2018 een leuke en sportdag voor kinderen met een verstandelijke beperking van de A.J schreuder school in Rotterdam. Tijdens deze dag stimuleren wij bewegen en het plezier om te sporten door middel van activiteiten. 


Voor ons project zijn wij op zoek naar samenwerkingsverbanden met bedrijven om deze dag tot een groot succes te maken. Wij als projectgroep zijn benieuwd naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen. 

 
Wat wij u kunnen bieden is naamsbekendheid binnen de regio Rotterdam en onze opleiding. Ook zouden wij graag banners op hangen tijdens deze dag. Verder maken wij reclame door middel van social-media.

Voor uw bedrijf is dit goede reclame. Hiermee laat u zien dat u aandacht en interesse toont in kinderen met een verstandelijke beperking.


Onze vraag is of u ons financieel zou kunnen steunen bij het tot een succes maken van de sportdag voor deze kinderen? U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om ons met materialen te ondersteunen.

 
Mocht u andere bedrijven kennen die ons ook zouden willen steunen dan kunnen zij altijd contact met ons opnemen via onderstaand e-mail adres.

Projectschreuderschool@hotmail.com


Alvast bedankt! 


Wesley Duarte

Romy van Popering

Boris Geenen

Lotte van der LindenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 650,00
1%

Deze actie is gesloten.