Sponsorloop voor kinderen met een handicap

Sponsorloop voor kinderen met een handicap | Geld inzamelen
 
 
Met als doel nieuwe speciale schoolmaterialen voor onze Samen Naar School Klas

Beste vrienden van KidsVooruit,

Stichting KidsVooruit is zeventien jaar geleden begonnen om kinderen met een lichamelijke handicap extra ontwikkelingsmogelijkheden, uitdagingen en kansen te bieden en te begeleiden naar een zo groot mogelijke vorm van zelfredzaamheid. Dat is ons doel en hiermee zijn er door de jaren heen veel succesverhalen ontstaan. Echter hebben wij deze doelen nooit kunnen bereiken zonder de hulp van mensen en andere organisaties die onze stichting een warm hart toe dragen.

Het is onze missie deze doelen in de toekomst te blijven nastreven. Om dit optimaal te kunnen doen hebben wij dringend behoefte aan nieuwe speciale schoolmaterialen voor onze Samen Naar School Klas in Borne. Aangezien de stoelen en tafels die wij hebben nog dateren vanaf de start van onze stichting. Om het bedrag van 2000 euro hiervoor bij elkaar te krijgen organiseren wij een sponsorloop tijdens de Enschedese marathon die zondag 14 April zal plaats vinden.

Op dit moment zijn er al vijftien enthousiaste vrijwilligers aan het warmlopen voor het evenement waaronder onze kids, ouders, vrienden, collega’s, ambassadeurs en bestuurders. Zij zullen afstanden afleggen tussen de 5KM en halve marathon.

Steunt u ons ook met een kleine financiële bijdrage zodat wij samen deze sponsorloop een groot succes maken?

Bij voorbaat dank, namens onze Kids en Hardlopers.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

80 donaties
€ 1.662,00
Doel: € 2.000,00
83%

Deze actie is gesloten.