Sponsorloop Achter De Regenboog

Sponsorloop Achter De Regenboog | Geld inzamelen
 
 

Wij zijn Joep, Lex, Jan en Daniël (foto van links naar rechts) en wij gaan op 10 november allemaal 72 km hardlopen in Zuid-Frankrijk. Dit doen wij om onze limieten te testen. Wij leven voor fysieke en mentale  uitdagingen.

Daarnaast willen wij iets terugdoen voor de maatschappij. We hebben gekozen om Achter De Regenboog te supporten. Het motief hierachter ligt in de jeugd van Joep. Op jonge leeftijd is hij zijn moeder verloren. Ze is overleden aan kanker in een zeer korte tijd. Dit had een grote impact op hem en zijn familie. Tijdens dit rouwproces was hulp van een derde partij erg welkom geweest.

Het verhaal van Jan: tijdens zijn tienerjaren heeft hij gezien hoe zijn oma – een tweede moeder voor hem - met zelfberadenheid voor jaren heeft gestreden tegen kanker, maar hoe over de jaren heen die strijd langzaam de vreugde en vlam van het leven uit haar ogen heeft vervaagd tot daar niks van over was en alleen de pijn overbleef – en een belofte. Hij heeft haar beloofd om haar levensmissie door te zetten op zijn eigen manier en dagelijks het beste uit zichzelf en anderen te halen.

Achter De Regenboog is gespecialiseerd in het ondersteunen en begeleiden van kinderen en ouders die soortgelijke ervaringen meemaken. Om die reden willen wij geld inzamelen voor dit mooie doel. Wil jij je steentje bijdragen? Elke euro telt!

Voor meer informatie over de wedstrijd zie hier: https://www.lavenivici.com/en/home/  Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
71 donaties
€ 1.942,00
Doel: € 5.000,00
38%

Deze actie is gesloten.