Sponsoring karting

Sponsoring karting | Geld inzamelen
 
 
Sponsors gezocht voor kartsport

Ik ben Dinand Dokkum en ik ben 11 jaar. Sinds 2 1/2 jaar beoefen ik de kartsport en dit gaat erg goed en in een snel tempo. Ik ben begonnen in de instap klasse van de parolin rocky, vrij snel daarna ben ik doorgegroeid naar de parolin rk1 en sinds vorig jaar september heb ik de overstap gemaakt naar de 2tk iame x30 cadet.

Tot nu toe heb ik al aardig wat prijzen gewonnen en sta ik er goed voor in het klassement, helaas is het een dure sport en zou elke bijdrage hieraan heel fijn zijn. 

Een wedstrijdweekend komt al snel op 1500 euro en dan zijn de trainingen hier nog niet bij opgeteld. Ik train elk weekend en als voorbereiding op de wedstrijd train ik vaak al vanaf die donderdag of vrijdag. De kartsport is mijn passie, dit is zo gaaf en ik wil hier echt zo lang mogelijk op een hoog niveau actief in zijn. 

Ben jij iemand of ken jij iemand die misschien wil sponsoren in de vorm van goederen in plaats van geld, dat kan ook! Neem dan contact op met mijn ouders. Mocht je een bijdrage willen doneren dan ben ik al heel blij, want alle beetjes helpen.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 60,00
Doel: € 6.000,00
1%

Deze actie is gesloten.