Sponsoractie Stichting Eva

Sponsoractie Stichting Eva | Geld inzamelen
 
 

In onze groep 4b zit een enorme kanjer, Clem. Clem is ziek, hij heeft een ewingsarcoom. Op dit moment vechten Clem, zijn ouders, zijn zusje en alle medici om Clem heen keihard om Clem beter te maken. Het is een intensief traject voor alle betrokkenen. 

 

Ewingsarcoom is een kwaadaardige en zeldzame vorm van botkanker. De tumor vindt zijn oorsprong in het bot en is dus geen uitzaaiing van een andere vorm van kanker. De tumor kan echter óók voorkomen in de spieren en in het bindweefsel (de zogenaamde weke delen).

 

De stichting Ev@ is opgericht om geld in te zamelen zodat er meer onderzoek kan plaatsvinden.  Hun missie is het vinden van een oorzaak en daardoor ook toekomstige nieuwe behandelingen, door het stimuleren en financieren van wetenschappelijk onderzoek naar Ewingsarcoom.

 

Een beter leven met én na deze ziekte. Daar willen we ons steentje aan bijdragen. Daarom organiseren wij een sponsorwandeling op vrijdag 23 april. Alle groepen gaan een wandeling houden, en roepen hun ouders, opa’s, oma’s, ooms, tantes en iedereen die maar wil, op om een bijdrage te leveren aan deze prestatie maar zeker ook aan onze inzamelingsactie.  Doe mee, en doneer ruimhartig zodat deze stichting hun goede werk kan voortzetten. 

https://stichting-ewingsarcoom.com/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
397 donaties
€ 6.400,00
Doel: € 2.000,00
320%

Deze actie is gesloten.