Sponsoractie radiotoren DBGC

Sponsoractie radiotoren DBGC | Geld inzamelen
 
 
Help ons met jouw donatie aan een nieuwe geluidsinstallatie!

Beste DBGC'ers & supporters,

De laatste jaren zijn er een aantal mooie projecten gerealiseerd op de voetbalwei, zo is de kantine gerenoveerd en heeft het eerste veld een metamorfose ondergaan. Dit levert zowel voor de supporters als de spelers veel plezier op om wedstrijden te bekijken of te spelen.

Vanuit de spelersgroep van DBGC is er echter nog iets waar wij graag verandering in zien ; de welbekende "toren" opnieuw leven inblazen. We hebben al de nodige vrijwilliger(s) gevonden om plaats te nemen achter de microfoon, helaas missen we daarbij nog een essentieel onderdeel; een kwalitatieve geluidsinstallatie.

Wij zijn er van overtuigd dat het een gemis is bij de wedstrijden dat er geen opstelling, doelpunten of een goaltune te horen is.

Naast het omroepen van wedstrijdinformatie is het de bedoeling dat de geluidsinstallatie muziek gaat verzorgen voor, in de rust, en na de wedstrijden. Bij de evenementen zoals jeugdkamp of (bedrijven)toernooien zal dit ook zeker een aangename toevoeging zijn.

Om ons doel te realiseren zullen we een financiële bijdrage nodig hebben. Alle kleine beetjes helpen daarbij, en wij hopen dan ook dat dit genoeg zal zijn om de plannen waar te kunnen maken.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
68 donaties
€ 1.865,00
Doel: € 2.750,00
67%