Sponsoractie Push MC1 2017 2018

Sponsoractie Push MC1 2017 2018 | Geld inzamelen
 
 
Kunnen wij rekenen op uw support!?

Wat is er nou mooier dan kampioen worden, een prachtige beker op te mogen houden en met teamgenoten te genieten na behaald succes?

Het harde werken, tot wel vier keer per week trainen, knallen tijdens de conditieblokken, steeds nieuwe uitdagingen aangaan en overwinnen, tegenslagen incasseren en verwerken, en bovenal lekker samen sporten!


Het is ons, als beginnend topsporters, uit meisjes C1 van Bredase Hockeyvereniging Push zowel op het veld als in de zaal gelukt om dit jaar kampioen te worden. Natuurlijk zijn wij dan ook apetrots! Hard work pays off!


Om ons de komende periode goed door te ontwikkelen zijn we continu opzoek naar nieuwe uitdagingen. Zo willen we dit jaar tijdens het pinksterweekend van 19 t/m 21 mei, deelnemen aan een groot internationaal hockeytoernooi in Schiedam: de Holland Elite Hockey Cup 2018.


Voor dit toernooi worden de allerbeste teams uitgenodigd. Zo zullen er teams uit landen als: ‘Spanje, Australië, Amerika, Duitsland, België, Engeland’ en natuurlijk Nederland aan het toernooi deelnemen. Helaas zijn er aan deelname, hoge kosten verbonden. Een groot deel van dit bedrag hebben we al bij elkaar, maar nog lang niet alles!

Wij zijn dan ook op zoek naar uw ondersteuning!

Behalve dat wij zelf bezig zijn onze eigen missie vorm te geven, realiseren we ons ook dat topsport niet voor iedereen is weggelegd en dat er kinderen van onze leeftijd moeten knokken voor hele andere dingen.


Jaarlijks krijgen namelijk ruim 550 kinderen in Nederland Kanker. Op dit moment geneest gelukkig 75% van deze kinderen, maar dat kan en moet beter! Ons doel is om ook hier een steentje aan bij te dragen en een deel van uw steun te doneren aan stichting KiKa. 

Op 3 februari 2018 zullen we als geheel team in ons B.H.V. Push tenue deelnemen aan het evenement Cycle Sensation georganiseerd door stichting ‘Team Doelbewust’ waar we zullen spinnen en een deel van onze sponsoropbrengst zullen doneren aan stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

Kunnen wij rekenen op uw support!? Alvast enorm bedankt!

Speelsters en Begeleiding B.H.V. PUSH MC1

volg ons ook op Facebook en Instagram! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
77 donaties
€ 2.120,00
Doel: € 3.000,00
70%

Deze actie is gesloten.