Sponsor Team loop Parijs Tilburg Bas Lingeman

Sponsor Team loop Parijs Tilburg Bas Lingeman | Geld inzamelen
 
 
Sponseractie Hardlopen van Parijs naar Tilburg! Plan lesmateriaal en lessen Curacao

Wat ga ik doen? Tussen 19 en 24 maart ga ik samen met 3 anderen klasgenoten van ROC Sport en bewegen, vanaf Parijs terug naar Tilburg rennen. Om de beurt rent een persoon een bepaalde afstand. Het doel is om 24 maart in Tilburg aan te komen bij Sportcomplex T-kwadraat waar je welkom bent om ons te ontvangen na deze run.  1 busje begeleid ons voor het eten en drinken. Slapen doen we onderwerg in een tentje. Tijdens de run is er een blog en een live tracker zodat je altijd op de hoogte bent waar we zijn en wat we meemaken.

Waar gaat het geld heen? Met het ingezamelde geld ga ik samen met mijn klas verschillende sportdagen organiseren op basisscholen met moeilijk lerende kinderen. Ook willen wij allerlei nieuwe sportmaterialen aanschaffen voor deze scholen. In workshops leren we de docenten van deze scholen hoe ze met weinig materiaal toch een leuke sportles kunnen geven. De rest van het geld gaat ook naar de scholen toe gaan.

Waarom dit doel? Kinderen in Curaçao hebben weinig sportmogelijkheden doordat ze vaak met grote klassen in een gymzaal zijn waar bijna geen materiaal te vinden is. Docenten weten ook niet altijd wat ze dan kunnen doen. Door hen met deze actie een steun in de rug te geven kunnen wij hier verandering in brengen.

Wil je mij sponseren en steunen? Super dat je dat wilt doen, want daarmee slaagt ons plan in Curacoa. Klik op de knop en doneer daar een bedrag. Ik vind het erg leuk als je bij de finisch in Tilburg bent om ons te verwelkomen. Op facebook "Van Parijs naar Tilburg" zal informatie zijn over de run en de exacte aankomsttijd te vinden zijn. Volg deze falcebook pagina voor filmpjes en de live tracker!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
29 donaties
€ 527,00
Doel: € 500,00
105%

Deze actie is gesloten.