Sponsor jij onze halve marathon voor Rescue Paws C

Sponsor jij onze halve marathon voor Rescue Paws C | Geld inzamelen
 
 
Sponsor jij onze halve marathon voor Rescue Paws Curacao?!!

Op 11 mei 2019 gaan wij (Kim, Wim en Daphne) de halve marathon van Putten lopen, de Putten Power Run. Wij lopen deze 21,0975 km niet voor niets, maar zetten ons hiermee in voor een goed doel! Namelijk voor de hardwerkende non-profit organisatie: Recue Paws Curacao.


Kim is persoonlijk betrokken bij deze organisatie en heeft met eigen ogen mogen zien en meemaken wat voor prachtig werk zij verrichten. Rescue Paws Curacao zet zich in voor hondjes die gedumpt zijn en op straat leven. Er worden dagelijks honden opgevangen en veel puppy’s geboren. Rescue Paws vangt deze honden op en verzorgd hun vaak verschrikkelijke huidziektes en vele open wonden. Wanneer de honden weer volledig hersteld en op een gezond gewicht zijn, wordt een warm nieuwe mandje voor ze gezocht. Ze worden ondergebracht in liefdevolle fosters of gaan naar een ‘for ever home’ bij gezinnen in Curacao of het buitenland. Rescue Paws Curacao zet zich met hart en ziel in tegen het enorme dierenleed op Curacao. 


Deze lieve mensen en honden kunnen het niet alleen en hebben daarom onze steun hard nodig! 


Help mee tegen het dierenleed op Curacao, sponsor onze loop, draag je steentje bij en steun de hondjes bij Rescue Paws Curacao!! 🐾Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
75 donaties
€ 856,00
Doel: € 1.000,00
85%

Deze actie is gesloten.