Sponsor jij mee naar Emy land?

Sponsor jij mee naar Emy land? | Geld inzamelen
 
 
Sponsor Emy land Diani Christian school

Hoi!

Mijn naam is Yvianne, 23 jaar. Ik ben juf op de allerleukste school van Nederland. In juli 2020 hoop ik voor een aantal weken (weer) naar Kenia te gaan. Ik hoop daar de school Emy-Land Diani Christian school voor de derde keer te ondersteunen. Inmiddels kan ik wel zeggen dat een stukje van mijn hart bij deze school ligt. En niet alleen bij de school maar ook het hele 'Afrika-land'.


Emy-Land is een school voor kansarme kinderen. Deze ontvangen goed, gratis onderwijs en tweetal goed gevoede maaltijden. Zodra je de eerste stap op het plein van deze school zet, word je al vrolijk welkom geheten door alle 250 leerlingen deze school. Mijn werk zal vooral bestaan uit het helpen van het maken van eten in de keuken, leraren ondersteunen, activiteiten verzinnen voor de sportmiddagen en natuurlijk gezellig met de kinderen spelen. 

 

Ik kijk er nu al naar uit! Heeft u iets voor deze kanjers over? Voor meer informatie kijkt u op de website: www.emyland.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
6 donaties
€ 90,00
Doel: € 1.500,00
6%