Sponsor in onze Road to London!!

Sponsor in onze Road to London!! | Geld inzamelen
 
 
Help onze getalenteerde leden naar een Wereldkampioen Tang Soo Do in Londen.

Op 4 en 5 augustus staan de wereldkampioenschappen Tang Soo Do gepland.
Sportschool Ho Sin Sul geeft al bijna 30 jaar les in deze Koreaanse gevechtskunst en is trots dat zoveel leden deze sport met passie beoefenen. In het verleden hebben leden altijd meegedaan met grote evenementen en met succes!
Tot nu toe zijn er 14 zeer gedreven leden die deel zullen nemen aan het WK London. De deelnemers bereiden zich hier al op voor door deel te nemen aan diverse toernooien en door keihard te trainen tijdens de speciale WK-trainingen.

Deelname en de reis ernaartoe kost natuurlijk geld. Veel leden hebben het niet breed, maar willen graag hun talenten inzetten om naar dit soort evenementen te gaan, wat eens in de 3 jaar gehouden wordt.

Met deze crowdfundingsactie proberen we geld te genereren om de kosten van deelname te kunnen laten vervallen of in ieder geval zo laag mogelijk te maken. Ons doel is om €1000,- op te halen. Het deelnemen aan dit kampioenschap bedraagt ca. €70,- per persoon.

Zelf zitten we natuurlijk ook niet stil. Er zijn al meerdere actie’s opgezet, zoals: sparen van koopzegels bij de supermarkt, inzameling statiegeld, onze bakesale en de opbrengsten van ons clubtoernooi. Tot nu toe is er bijna €600,00 opgehaald. Met jullie donatie’s hopen we de rest op te kunnen halen. Dus gaan we nog voor een €400,- om dat doel te kunnen behalen.

Alle extra gelden zullen uiteraard ten goede komen voor de deelnemers door eenheid in hun outfit te creëeren, waarmee zij zich kunnen presenteren als het Arnhems team.

Voor ondernemers die ons sponsoren kunnen we natuurlijk ook iets betekenen. Denk bijv. aan een logo op onze outfit, naamsvermelding in de krant in onze artikelen etc.

Helpt u ons om dit doel te bereiken?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

6 donaties
€ 50,00
Doel: € 400,00
12%

Deze actie is gesloten.