Sponsor een boekje voor het goede doel

Sponsor een boekje voor het goede doel | Geld inzamelen
 
 
Sponsor een kinderboek voor het goede doel! Bepaal zelf naar welk doel het boekje gaat.

Doneer het leuke kinderboek 'Bengeltje heeft bananen in zijn oren' aan een goed doel. Je bepaalt zelf naar welk mooi doel het boekje gaat. Een deel van de opbrengst van het boek gaat sowieso naar Stichting Jarige Job.

Een aantal jaar geleden heb ik een kinderboek geschreven en uitgegeven. (www.kinderverhaaltjes-bengeltje.nl) Ik wilde dat een deel van de opbrengst naar een goed doel zou gaan. Dit werd Stichting Jarige Job. Deze Stichting maakt verjaardagen mogelijk voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Kinderen die hun verjaardag eigenlijk niet kunnen vieren omdat daar geen geld voor is.

Naast het feit dat een deel van de opbrengst naar deze mooie stichting gaat, wil ik ook boekjes doneren aan diverse goede doelen, zoals:

- Stichting Jarige Job
- Books4Live
- Kinderafdelingen van ziekenhuizen
- Stichting Vluchtelingenwerk (voor kinderen in de AZC's)
- Kinderzwerfboek

Hier heb ik jullie hulp voor nodig. Hoe meer boekjes er gedoneerd worden, hoe meer kinderen er blij gemaakt kunnen worden. Een boekje kost 7,00. En je steunt meteen twee goede doelen met één donatie!

Zet in de omschrijving van je donatie aan welk doel je het boek wilt doneren. Heb je zelf een goed doel in gedachte? Dat kan ook. Ik zorg dat het boekje er terechtkomt.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 88,00

Deze actie is gesloten.