Spierziekte onderzoek BFS alles voor de kinderen

Spierziekte onderzoek BFS alles voor de kinderen | Geld inzamelen
 
 

Inzameling voor wetenschappelijk onderzoek naar de spierziekte Benigne fasciculatiesyndroom: Onvrijwillige spiertrekkingen dat is een spierziekte aandoening
Wereldwijd zijn er ongeveer een kwart miljoen kinderen met de ziekte van BFS In Nederland zijn er ruim 600 kinderen met deze ziekte ik heb zelf deze ziekte ik kan niet veel meer door deze ziekte maar toch wil mij zelf inzetten met me vrouw en kinderen voor kinderen met deze ziekte.

Donatie link : https://www.doneeractie.nl/spierziekte-onderzoek-bfs/-32939 Tot nu toe heeft onze team een nieuwe start gemaakt sinds 2019 nog zonder resultaat tegen deze ziekte voor verdere onderzoeken. Wij willen voor alle kinderen in ziekenhuizen onderzoeken voor medicatie onder de media aandacht brengen. Er zijn geen medicijnen tegen deze spierziekte of verdere onderzoeken hierin willen wij dus met zijn alle verandering in brengen richting de overheid doormiddel van u donatie & link www.doneeractie.nl (BFS Spierziekte onderzoeken). Een kleine bijdrage van 5,- / 10,- Euro of meer, dan heeft u namens alle kinderen al een handtekening achter gelaten richting de overheid voor verdere onderzoeken & medicijnen vooruitzichten niet positief met deze ziekte ! dit kan iedereen overkomen.

Doe mee, en wij trappen BFS spieraandoening de wereld uit !

Alle donaties zullen ook op onze Website worden vermeld indien u dat wilt. U kunt ook anoniem blijven indien u dat wenst. nogmaals u kunt ons vinden op www.doneeractie.nl druk op zoeken naar (BFS Spierziekte onder zoeken) en u ziet deze foto.

Het benigne fasciculatiesyndroom (BFS) is een neurologische aandoening met een onbekende oorzaak. De aandoening veroorzaakt kleine, onvrijwillige spiertrekkingen in de ledematen of in het gehele lichaam die niet gerelateerd zijn met een ernstige ziekte (vandaar de term ‘benigne’ = goedaardig). De milde spiertrekkingen gaan gepaard met zwakte, pijn, stijfheid en nog enkele andere symptomen. Ondanks het feit dat de aandoening goedaardig is, ervaart de patiënt hierdoor wel problemen. Diverse zelfzorgmaatregelen zijn voorhanden voor het verminderen van de spiergerelateerde- en andere problemen, maar soms is een medicamenteuze behandeling nodig. Afhankelijk van welke risicofactoren betrokken zijn bij het benigne fasciculatiesyndroom, is een verwijzing nodig naar een andere specialist. De vooruitzichten zijn tot slot variabel.


€ 20 ingezameld
Doel: € 10.000 • 2 donaties

Deze actie is gesloten