Speeltuin voor buurtvereniging de Langeleegte.

Speeltuin voor buurtvereniging de Langeleegte. | Geld inzamelen
 
 
speeltuin voor kinderen van de buurtvereniging en peuterochtend

Help mee onze speeltuin weer op te bouwen.   

Wij zijn kinderen uit de wijk Langeleegte Veendam. Heel veel jaren hebben wij plezier gehad van de speeltuin van de Buurt- en Speeltuinvereniging ‘de Langeleegte’. Helaas was deze niet veilig meer en moest helaas worden afgebroken. Graag willen wij, met de wijkbewoners en de vereniging   geld inzamelen voor een nieuwe speeltuin. 
Hier komt bij dat er 2 keer in de week een ochtend is wat ook wel een peuterspeelzaal word genoemd. dit word geheel verzorgd door vrijwilligers en deze mensen staan er ook elke dinsdag ochtend en donderdag ochtend weer klaar. alleen in de zomer en lente maanden zijn ze helaas genoodzaakt om binnen te blijven aangezien er geen speeltuin of speelgelegenheid is voor de "Ukkies" om lekker naar buiten te kunnen.
daar komt bij dat de langeleegte bestaat uit een hele lange straat met heel veel gezinnen en gezinnen met kinderen. het zou zo verschrikkelijk leuk zijn om voor alle kinderen van verschillende leeftijdscategorieën een mooie speeltuin te kunnen realiseren dat ze lekker uit school daar kunnen spelen met vriendjes en vriendinnetjes. helaas is er geen budget om dit te kunnen realiseren, aan te schaffen en op te bouwen.

Wij willen graag weer een veilige en leuke plek om buiten te kunnen spelen. 
een mooie glijbaan, een speelhuis, wipkip, duikelrek een zandbak.

Alle beetjes zouden ons kunnen helpen.

alvast heel erg bedankt voor uw eventuele donatie en hulp.

u zou alle kinderen van de Langeleegte en omstreken enorm helpen!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 60,00
Doel: € 12.000,00
0%

Deze actie is gesloten.