Speeltoestellen voor Logeerhuis Bewust B uiten

Speeltoestellen voor Logeerhuis Bewust B uiten | Geld inzamelen
 
 
Logeerhuis Bewust Buiten is een weekend en vakantieopvang voor kinderen van 0 10 jaar.

Onlangs zijn wij gestart met ons logeerhuis Bewust (B)uiten. Wij bieden weekend- en vakantieopvang voor maximaal 3 kinderen in de leeftijd van 0 tot 10 jaar die woonachtig zijn in pleeggezinnnen en/of gezinshuizen.

Ons huis staat in een landelijke en veilige omgeving. Kinderen met autisme, autisme gerelateerde symptomen, licht verstandelijke beperking en of licht verstandelijke handicap zijn van harte welkom.

Wij bieden de kinderen een huiselijke, gezellige en knusse sfeer in een bosrijke omgeving. Een plek waar de kinderen allerlei (buiten)-activiteiten kunnen en mogen doen. Ontdekken wat hun talenten zijn, maar waar vervelen ook mag. Ze draaien mee in ons gezinsleven.

Er is veel ruimte om buiten te spelen, maar helaas zijn onze speeltoestelen (klimrek, trampoline en schommel) aan vervanging toe. De huidige toestellen zijn verouderd en/of beschadigd. 

Daarnaast is het onze wens om meer dieren aan te schaffen. Konijntjes, geitjes en een hangbuikzwijntje zouden zeer welkom zijn. Dit om de kinderen iets van de natuur te leren en wat het inhoudt om voor een dier te zorgen. 

Door de nodige inrichtings- en aanpassingskosten ons het huis is er te weinig budget om de buitenboel aan te pakken.

We willen de kinderen een onvergetelijke tijd bieden met daarbij veel buitenspeelplezier.

Helpt u mee om deze kinderen een overgetelijke tijd te geven? Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 70,00
Doel: € 4.000,00
1%

Deze actie is gesloten.