Speeltoestellen Nepal

Speeltoestellen Nepal | Geld inzamelen
 
 
Doneeractie voor speeltoestellen op een bergschool in Begnastal, Nepal.

In 2007 heb ik les gegeven op de Amarsidha Highschool in Begnastal, Nepal. Dit is een bergschool met geweldige leerkrachten en hele gemotiveerde leerlingen. De school moet het doen met erg weinig budget, en is geholpen met elke euro aan ontwikkelingsgeld. 

Eind 2017 gaan Sandra en ik de school opnieuw bezoeken. Ik heb overleg gehad met de vader van het gastgezin waar ik in 2007 verbleef. Zijn naam is Damodar Thapa. Damodar leidt verschillende ontwikkelingsprojecten in (de buurt van) Begnastal. Het leek ons een mooi gebaar om wat geld in te zamelen voor de school. Damodar gaf aan dat ze al een hele tijd willen sparen voor een speeltoestel op het schoolplein, maar dat dit er door andere projecten met hogere prioriteit niet van is gekomen. Voor het speeltoestel hebben ze ongeveer 2200 euro nodig.

Het lijkt ons geweldig als we dit bedrag op kunnen halen en overhandigen aan de school. Hiervoor hebben we zoveel mogelijk hulp nodig. Elke euro is meegenomen! Uiteraard houden we alle donoren goed op de hoogte wanneer het geld overhandigd wordt en de speeltoestellen geplaatst worden.

Alvast heel veel dank!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
17 donaties
€ 385,00
Doel: € 2.200,00
17%

Deze actie is gesloten.