Speelplek voor Jack

Speelplek voor Jack | Geld inzamelen
 
 
Help ons, om samen met Arjen een speelplek voor zijn zoontje te realiseren nu het nog kan

Na begin 2018 met vriendin Ilja en hun zoontje Jack (2,5 jaar) naar een nieuw huis te zijn verhuisd, krijgt Arjen in oktober 2018 op 45 jarige leeftijd te horen dat hij uitgezaaide alvleesklierkanker heeft. Ondanks het verdriet en de chaos door dit bericht, zet Arjen alles op alles om de zaken zo snel mogelijk voor zijn gezin op orde te krijgen en hen goed achter te laten. Inmiddels is alles voor een groot deel geregeld en is het huis bijna af, alleen de tuin heeft nog een enorme opknapbeurt nodig, willen ze er van kunnen genieten (zie foto rechts).

Als collega’s van Arjen van de Academie Franciscus Vlietland en Gasthuis willen wij hem graag een hart onder de riem steken en hem en zijn gezin iets tastbaars geven. Zo is het idee geboren om ons gesponsord in het zweet te lopen bij de Ronde van Katendrecht op zondag 26 mei 2019. Wij lopen samen met een aantal collega's de 5 km. Met het sponsorgeld dat wij ophalen, willen wij een mooie tuin met een speelplek realiseren voor Arjen en zijn gezin. Zo heeft Jack straks een mooie plek om te spelen en genieten. 

Wil je een bijdrage leveren aan dit initiatief? Sponsor dan onze loop en kom ons aanmoedigen op 26 mei 11.00 op Katendrecht.  

Sharon Verhees
09-07-2019

Op zondag 30 juni kregen wij het verdrietige bericht dat onze collega Arjen Versteeg op 46 jarige leeftijd is overleden. Wij hebben Arjen leren kennen als een eigenwijze, deskundige en oprechte collega. We gaan zijn droge gevoel voor humor, betrokkenheid en uitgesproken mening op de afdeling ontzettend missen.

Gelukkig heeft Arjen de tuin zien opbouwen en er nog zelf van kunnen genieten.

Wij danken iedereen die hebben bijgedragen aan het realiseren van de tuin en vooral voor de steun die dit heeft gebracht voor Arjen, Ilja, Jack en zijn ouders. 


Sharon Verhees
08-06-2019

De tuin is gelukkig heel snel al een eind opgeknapt en er is een enorm leuk speelhuisje met glijbaan voor Jack besteld.

Dat wordt nog wel even klussen en tuinieren, maar een mooi begin is er en Arjen, Jack en Ilja hebben al van de tuin kunnen genieten. Nu duimen voor nog meer mooi weer. Zie de bijgevoegde foto's.


Sharon Verhees
01-06-2019

Jawel, we hebben de ronde van Katendrecht gelopen voor onze collega Arjen. En Arjen zelf met familie was er bij. Wat mooi dat jullie er bij konden zijn! Gezien de donaties, wat een mooie tuin zal het worden. Maar nog veel belangrijker (zoals Arjen heeft laten weten) heeft deze actie een extra boost gegeven toen het nodig was. Er is zelfs al een begin gemaakt aan de tuin met hulp van zwager. 

Arjen, Ilja en Jack willen hierbij iedereen bedanken voor alles en zijn erg ontroerd door alle steun, reacties en donaties. 


147 donaties
€ 3.140,00

Deze actie is gesloten.