SpecialForces Hardlopers Berenloop 2018

SpecialForces Hardlopers Berenloop 2018 | Geld inzamelen
 
 
Geef de Special Forces hardlopers hoop, support ons met de Berenloop!

Wie zijn wij?   

De special Forces Harlopers bestaat uit een geweldige groep mensen met een licht verstandelijke beperking en/of een autisme en psychische problematiek.

Deze sportievelingen worden elke week getraint en gecoacht door vrijwilligers van atletiek vereniging NEA Volharding uit Purmerend.

De afgelopen 3.5 jaar zijn deze inspirerende mensen gegroeid in zelfvertrouwen, sociale vaardigheden, omgaan met emoties, zelfredzaamheid en nog veel meer. Super wat sport voor je kan doen!!

Een droom 
Elk mens heeft zo zijn dromen. Sportieve mensen hebben ook sportieve dromen, het verbeteren van jezelf en bijvoorbeeld een persoonlijk record neerzetten.

De droom van het Special Forces Hardlopers team
Ook dit jaar willen wij weer meedoen met de BERENLOOP op TERSCHELLING. Na een lange tijd van voorbereiden, trainen en af en toe meedoen met een plaatselijke run, willen we graag met z'n allen als team opnieuw meedoen met dit grote sportieve evenement! De Berenloop op Terschelling geeft alle lopers de kans om zichzelf te laten zien! Op zaterdag zullen de 10 km lopers hun prestatie neerzetten en op zondag lopen een aantal lopers...jawel...de halve marathon!!
Hoe gaaf is het, om met dit team mee te kunnen doen aan zo'n groot sportief evenement.

Hierbij hebben we JOUW hulp nodig!
Om deze droom weer te realiseren hebben we JOUW HULP nodig en vragen we om een kleine bijdrage. Samen maken we deze droom waar. Elke bijdrage wordt ontzettend gewaardeerd! Als je niet in geld wilt doneren, vragen we jou om deze boodschap te delen via social media zodat andere mensen de kans krijgen om ons ook te steunen, in welke vorm dan ook.

Voortgang
We zullen via onze social media diverse filmpjes en foto's uploaden van de voorbereidingen en uiteraard ook van het weekend zelf, zodat ook jij kunt zien en beleven hoe dit geweldige avontuur gaat verlopen!

https://www.facebook.com/specialforces.hardlopers

https://twitter.com/SFHardlopers

https://www.instagram.com/specialforceshardlopers/

 

Namens ons allemaal, alvast heel erg bedankt voor jouw bijdrage!!

Special Forces Hardlopers!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

18 donaties
€ 915,00
Doel: € 2.500,00
36%

Deze actie is gesloten.