SpecialForces Berenloop actie 2019

SpecialForces Berenloop actie 2019 | Geld inzamelen
 
 
Runningwithautisme en een LichtVerstandelijkeBeperking

https://www.facebook.com/specialforces.hardlopers

https://www.instagram.com/specialforceshardlopers

Wie zijn wij?   

De special Forces Harlopers bestaat uit een geweldige groep mensen met een licht verstandelijke beperking en/of een autisme en psychische problematiek.

Deze sportievelingen worden elke week getraind en gecoacht door vrijwilligers van atletiek vereniging NEA Volharding uit Purmerend.

De afgelopen jaren zijn deze inspirerende mensen gegroeid in zelfvertrouwen, sociale vaardigheden, omgaan met emoties, zelfredzaamheid en nog veel meer. Super wat sport voor je kan doen!!

Een droom 
Elk mens heeft zo zijn dromen. Sportieve mensen hebben ook sportieve dromen, het verbeteren van jezelf, gewoon meedoen of een persoonlijk record neerzetten.

De droom van het Special Forces Hardlopers team!
Ook dit jaar willen wij weer meedoen met de BERENLOOP op TERSCHELLING. Na een lange tijd van voorbereiden, trainen en meedoen met  plaatselijke runs, willen we graag met z'n allen als team opnieuw meedoen met dit grote sportieve evenement! 

De Berenloop op Terschelling geeft alle lopers de kans om zichzelf te laten zien! Op zaterdag zullen de 10 km lopers hun prestatie neerzetten en op zondag lopen een aantal lopers...jawel...de halve marathon!!
Hoe gaaf is het, om dit team mee te kunnen laten doen aan zo'n groot sportief evenement.

Hierbij hebben we JOUW hulp nodig!
Om deze droom weer te realiseren hebben we JOUW HULP nodig en vragen we om een kleine bijdrage. Samen maken we deze droom waar. Elke bijdrage wordt ontzettend gewaardeerd!

Als je niet in geld wilt doneren, vragen we jou om deze boodschap te delen via social media zodat andere mensen de kans krijgen om ons ook te steunen, in welke vorm dan ook.

Voortgang
We zullen via onze social media diverse filmpjes en foto's uploaden van de voorbereidingen en uiteraard ook van het weekend zelf, zodat ook jij kunt zien en beleven hoe dit geweldige avontuur gaat verlopen!

https://www.facebook.com/specialforces.hardlopers

https://www.instagram.com/specialforceshardlopers

Namens ons allemaal, alvast super bedankt voor jouw bijdrage!!

Special Forces Hardlopers Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 350,00
Doel: € 2.500,00
14%

Deze actie is gesloten.