Speciaal Cruyff Court De Brink Vries

Speciaal Cruyff Court De Brink Vries | Geld inzamelen
 
 
Farley wil ook graag voetballen!

'Vaak moet er iets gebeuren, voordat er iets gebeurt.' 

‘Buitenspelen zou een vak op school moeten zijn', zei Johan Cruijff eens. Buitenspelen en buiten sporten is ook voor onze kinderen en jongeren, en die van Cosis, Amigo en Kentalis en de kinderen van SKID kinderopvang, heel belangrijk.

We zijn dan ook erg blij dat de Johan Cruyff Foundation een Speciaal Cruyff Court wil aanleggen op ons terrein in Vries. De plannen die er nu liggen zijn fantastisch, maar kosten veel geld. We zullen boven onszelf moeten uitstijgen om dat te realiseren of zoals Johan Cruijff zei: 'Vaak moet er iets gebeuren, voordat er iets gebeurt.' Omdat alle beetjes helpen, zijn we deze doneeractie gestart.

Op de foto ziet u Farley: 'Ik ben Farley. Ik woon bij Visio De Brink in Vries. Ik houd ontzettend van voetballen met mijn vrienden Jimmy, Mark, Raymond en Robin. Ik mis alleen een voetbalveld. Door mijn beperkte zicht zou een Speciaal Cruyff Court perfect zijn! De omheining zorgt ervoor dat de bal nooit ver weg is.' 

In onderstaand filmpje ziet u waarom een Speciaal Cruyff Court zo belangrijk voor kinderen en jongeren als Farley is. Helpt u Farley, Jimmy, Mark, Raymond en Robin - en alle andere kinderen en jongeren van Visio De Brink, Cosis, Amigo en Kentalis en SKID kinderopvang - deze droom te realiseren?

Kinderen uit de omgeving mogen ook gebruik maken van het speciale Cruyff Court.

Over Visio De Brink
Wilt u meer weten over Visio De Brink? Bezoek onze website of facebookpagina voor meer informatie:

www.visio.org/nl-nl/wonen-dagbesteding/woonlocaties/de-brink

www.facebook.com/visiodebrink

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

59 donaties
€ 957,00
Doel: € 12.500,00
7%

Deze actie is gesloten.