Spay away!

Spay away! | Geld inzamelen
 
 

Daar zijn we weer! In Roemenië, bijna klaar voor onze grote sterilisatiecampagne! 

We zijn vanmorgen al heel vroeg met een deel van het team vertrokken van de Center of Hope in Piteasca naar een oud schoolgebouw in Călărași.

Hier kwamen we aan bij een oud en verlaten pand, wat moeilijk warm te krijgen is. Dus even waren we bang dat we de hele campagne moesten annuleren en onze voorbereidingen voor niks waren. Maar hulptroepen werden ingeschakeld en het is kan gelukt om de klaslokalen te verwarmen. 

Het werk kan beginnen!! Ons doel is om in deze twee dagen zo'n 150 dieren te laten steriliseren/castreren. Dit betekent honderden, misschien wel duizenden levens die we daarmee redden! 

Zoals jullie weten is dit hier zo nodig! Het is de enige manier om de overpopulatie te doen verminderen en al het dierenleed te voorkomen! 

Helaas door omstandigheden is de sponsoring voor deze campagne niet door gegaan. Dit betekent dat de kosten niet vergoed kunnen worden. Maar wij zijn hier niet naar toe gekomen om dat te laten gebeuren. En met jullie hulp weet ik zeker dat wij dit kunnen oplossen! 

Wie helpt er mee!? Onze dank is groot en wij gaan ons weer volop inzetten om er een succesvol project van te maken! 

Updates volgen op Social Media! 

🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
73 donaties
€ 3.155,00
Doel: € 5.000,00
63%