SPARK Charity Event

SPARK Charity Event | Geld inzamelen
 
 
SPARK Charity Event

SPARK gaat zich inzetten voor het goede doel. Niet zomaar een doel, maar een organisatie met het hart op de goede plek. Wij gaan ons namelijk inzetten voor Stichting Happy Days. Een avond die in het teken staat van helpen, gezelligheid door middel van een hapje en een drankje en een hoop andere activiteiten.

Dit alles gaat plaatsvinden op 4 april 2020 met een avondvullend programma en genoeg te doen!

Stichting Happy Days trekt er elk voorjaar met Zoetermeerse kinderen op uit om hen een onbezorgde week te bezorgen.  De kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 12 jaar hebben met elkaar gemeen dat ze een moeilijke tijd doormaken of hebben doorgemaakt. Jaarlijks organiseert Happy Days eenvoorjaarskamp voor kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 12 jaar die het verdienen om er tussenuit te gaan.

De deelnemers van Happy Days maken een moeilijke periode in hun leven door of hebben die doorgemaakt. Ouders liggen in scheiding, vader of moeder is weggevallen of het kind  is getraumatiseerd door een oorlogssituatie in het land van herkomst. Happy Days neemt ook kinderen uit gezinnen mee waar simpelweg geen geld is om op vakantie te gaan.

Wij gaan het sponsorloop principe in een nieuwe jasje gieten. Deadliften voor het goede doel! Een team van 7 fanatieke sporters gaat 10 minuten lang deadliften waarin elke herhaling geld waard is door middel van iedereens donatie. Doneren kan al vanaf 0,05 cent per herhaling en alle hulp is welkom! Ons team bestaat uit diverse sporters en elk van hen zal verantwoordelijk zijn voor zijn of haar eigen donaties.

Voor de heren: 100 kilo op de stang
Voor de dames: 75 kilo op de stang

Wij hebben er mega veel zin in! Help ons helpen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
22 donaties
€ 1.440,00
Doel: € 12.000,00
12%