SOS Sint Maarten

SOS Sint Maarten | Geld inzamelen
 
 
SOS Sint Maarten helpt de slachtoffers na de orkaan Irma! Niets doen is geen optie..

SOS Sint Maarten helpt de lokale bevolking te voorzien in de eerste behoeftes en ondersteunt bij de wederopbouw na deze verwoestende orkaan. 

SOS Sint Maarten richt zich op hulpbehoevenden, ouderen en gezinnen met kinderen. Door korte lijnen met de overheid en kennis van de lokale situatie kunnen we het verschil maken en garanderen dat alles direct bij de getroffen bevolking terecht komt.

Na 5 jaar lang te hebben gewoond en gewerkt op Sint Maarten, kan ik mijn kennis en netwerk inzetten deze verschrikkelijke ramp iets te verzachten voor hen die getroffen zijn.

Door daar langere tijd te werken en te wonen heb ik een enorme liefde voor het eiland en zijn inwoners ontwikkeld. Helaas is het daar ook duidelijk geworden hoe belangrijk de hulp nodig is voor een groot deel van de inwoners. 

Voorzieningen vanuit de overheid en (zorg)verzekeringen zijn beschikbaar voor een selecte groep inwoners van het eiland. Daarnaast is er een grote groep illegale bewoners die proberen een beter leven op te bouwen in het druk bezochte toeristische Sint Maarten. Zij leven vaak onder slechte omstandigheden en hebben geen rechten. Deze inwoners worden het vaak het hardst getroffen en hebben vrijwel alles wat zij bezitten verloren.

Naast de hulp aan de lokale bevolking zullen wij ons ook richten op het ondersteunen van lokale initiatieven voor onder andere opvang en hulpverlening aan gevonden en gewonde dieren. 

SOS Sint Maarten kan met uw donatie rechtstreeks helpen en het verschil maken daar waar het het hardst nodig is. SOS Sint Maarten doet regelmatig verslag aan haar donateurs over de hulp die is geboden en de projecten die zijn opgezet met uw steun.

Met dank voor uw vertrouwen en donatie! SOS Sint Maarten gaat het verschil maken.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

6 donaties
€ 200,00

Deze actie is gesloten.