Soraya, 1 kans op deelname World Scout Jamboree

Soraya, 1 kans op deelname World Scout Jamboree | Geld inzamelen
 
 
Wie helpt mij? World Scout Jamboree in Amerika in 2019 ONCE IN A LIFETIME EXPERIENCE

Hallo ik ben Soraya en in december 2017 word ik 13. Ik zit al 3 jaar op scouting en ik vind het nog steeds leuk. 

Elke zaterdagmiddag ga ik naar scouting, dit doe ik bij Scouting Nienoord in Leek. Elke zaterdag doen we iets anders, zoals pionieren of een spel en af en toe gaan we op kamp. Scouting is geweldig leuk, omdat je vrienden maakt, je mag er jezelf zijn en leert de kwaliteiten van jezelf en van anderen kennen en hoe je deze in de praktijk het beste kunt gebruiken door samen te werken.

Het grootste kamp is de World Scout Jamboree deze wordt om de 4 jaar gehouden. Elke keer ergens anders op de wereld hier komen scouts van over de hele wereld bij elkaar. 

De volgende World Scout Jamboree is van 22 juli 2019 tot en met 2 augustus 2019 in Amerika!!! Alleen de scouts die dan tussen de 14 en de 18 jaar zijn mogen daar aan deelnemen. Het is dus echt een "ONCE IN A LIFETIME EXPERIENCE". Ik droom er al twee jaar van om deel te mogen nemen aan dit Wereldse kamp en samen met 30.000 andere scouts dit avontuur aan te gaan en onze grenzen te verleggen.

Deze reis kost alleen (schrik niet) 4500 euro, ik mag pas vanaf mijn 13e werken en enkel alleen een krantenwijk, helaas zal dit dus niet voldoende zijn om de reis te kunnen maken. Daarom zal ik allerlei acties moeten bedenken zodat ik toch mijn doel kan bereiken. Ik zal naast proberen een krantenwijk te bemachtigen, oa statieflessen verzamelen en op zoek gaan naar sponsoren die mij hierin verder kunnen helpen. Ook is uw donatie/gift heel welkom, alle beetjes helpen. Alvast hartelijk bedankt.

Vriendelijke groeten,

SorayaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

5 donaties
€ 45,00
Doel: € 4.000,00
1%

Deze actie is gesloten.