Sophie naar Zuid Afrika met Global Exploration

Sophie naar Zuid Afrika met Global Exploration | Geld inzamelen
 
 
Op 30 juni vertrek ik met Global Exploration voor 3 weken naar Zuid Afrika.

Hallo allemaal,

Mag ik me even voorstellen: mijn naam is Sophie Konsten. Ik ben 15 jaar en zit in 4 Havo op het Eijkhagen College in Landgraaf. Op 30 juni vertrek ik met Global Exploration voor 3 weken naar Zuid-Afrika om kansarme jongeren te helpen. Voor dit project zoek ik sponsors!

Toen ik een jaar of 8 was, heb ik een jeugdkoor uit Oeganda ontmoet. Dit heeft zoveel indruk op mij gemaakt, dat ik een passie heb ontwikkeld voor het ontmoeten en helpen van mensen. Later wil ik graag juf worden in een derde wereldland om mee te bouwen aan te toekomst van jongeren. Hier heb ik zelfs mijn profielkeuze op gebaseerd, zodat ik straks naar de Pabo kan gaan en van daaruit verder de wereld in.

Jullie zullen begrijpen dat Global Exploration voor mij een unieke kans is om een begin te maken met het verwezenlijken van mijn levensdroom. Mijn ouders hebben al toegezegd dat ze de reiskosten voor dit project voor hun rekening willen nemen. Maar scholen schilderen, voedsel voor grote getalen kinderen bereiden en verstrekken, projecten opzetten om kansarme jongeren van de straat te halen, etc. : dat kost ook behoorlijk wat geld. Geld dat ik als student niet heb, maar wel nodig heb om aan dit project te mogen deelnemen. 1.800 euro in totaal om precies te zijn. Daarom wil ik jullie via deze weg vragen om mij te helpen. Ieder bedrag ongeacht de hoogte!!! is van harte welkom en zet mij 1 stap dichter richting Afrika. Jullie geldelijke hulp kan overgemaakt worden op rekeningnummer NL71ABNA0550894292 tnv S.T.P.F. Konsten o.v.v. Global.

Natuurlijk blijf ik zelf niet lijdzaam afwachten totdat de hulp mijn kant uitkomt, maar steek ik zelf ook behoorlijk de handen uit de mouwen. Zo organiseer ik binnenkort een groot levend gezelschapsspel voor een grote groep jeugd, ga ik op de Kerstmarkt van Rolduc staan, zamel ik statiegeldflessen in en organiseer in de lente een gezellige high tea.

Alvast ONTZETTEND bedankt voor jullie hulp en delen van dit bericht is lief!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
7 donaties
€ 255,00
Doel: € 1.800,00
14%

Deze actie is gesloten.