Soms redt je het even niet meer zelf

Soms redt je het even niet meer zelf | Geld inzamelen
 
 
Hardwerkend gezin in de problemen

Ik hoop met deze actie een lichtpuntje te brengen in het leven van een hardwerkend gezin dat door pech in een ongewilde situatie terecht is gekomen. het streefbedrag zal zeker niet in de buurt komen van de werkelijke schulden maar ademruimte, een gevoel dat je niet alleen bent en een stapje dichter bij betere tijden kunnen soms iemand zijn hele wereld positief beïnvloeden..

Zoals vele mensen begon hun leven samen mooi, verliefd, huisje, kindjes en beide een fulltime baan.. hij meubelmaker, zij in de ouderenzorg. 

Na 14 jaar in vaste dienst bij hetzelfde bedrijf kreeg hij een auto ongeluk op weg naar zijn werk. Niet zijn fout maar wel het begin van veel ellende. Vele operaties volgde, een lang revalidatie traject en leren leven met blijvende schade. Ondertussen lang in de ziektewet, ontslag volgde. Uiteraard val je dan onder het uwv, kwam er een kleine ontslagvergoeding en een compensatie voor de geleden schade.

Waar een ander het even niet meer zou zien zitten, gingen hun door. Afgekeurd worden of een uitkering was geen optie, teveel trots en niet willen accepteren dat je niet meer alles kan. Aan de slag als zzper dan maar. Lichamelijk niet makkelijk maar de wilskracht won het, dachten we..

lange dagen en lichamelijk niet fit was echter geen goede combinatie. Hij kreeg een black out in de auto en een nieuw ongeval volgde. Eenzijdig en dit keer niemand iets te verwijten maar vanaf dit moment stapelde de problemen zich op.

Niet de juiste keuzes gemaakt ? Domme pech gehad ? Ik weet niet of ze het anders hadden moeten doen. Wat ik wel weet is dat het mensen met een gouden hart zijn, mensen die nooit vragen en nooit klagen. Mensen met een zoontje van 10 en een dochter van 14 die dagelijks moeten bedenken hoe ze deze week eten kunnen kopen want inmiddels is hij weer hard aan het werk en gaat zij onverminderd door met werken maar na zolang steeds dieper wegzakken is het inmiddels verhoging op verhoging, beslaglegging, deurwaarders en ga zo maar door..

Ik heb naar opties gezocht en lang nagedacht maar ik kan het niet alleen. Hoe vaak lees je in het nieuws dat er iets ergs is gebeurd en iedereen zegt vervolgens: hadden we dat maar geweten dan hadden we kunnen helpen. Ik wil niet wachten en achteraf zeggen had ik maar iets geprobeerd. Ik wil nu helpen zodat ze nu niet zover weg zakken dat ze het mentaal niet meer redden, ik wil niet dat ze elkaar door geld en stress verliezen en boven alles moeten kinderen kinderen kunnen zijn en niet elke dag geconfronteerd worden met alles wat nu niet kan.

Ik hoop dat we samen kunnen zorgen dat dit als een heel fijn kerstcadeau gepresenteerd kan worden. Compleet met alle namen en teksten erbij die op deze pagina geplaatst worden. Dat moet een heel fijn nieuwjaar worden waarin alvast wat ernstige dingen afgelost kunnen worden en ze positieve energie krijgen om zo hard door te gaan ! Soms hebben mensen wat extra hulp nodig toch..

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 5.000,00
0%

Deze actie is gesloten.