sociaal emotionele hulphond voor Sander

sociaal emotionele hulphond voor Sander | Geld inzamelen
 
 
Sander is een kanjer van een pleegjongen waar we een hulphond voor zoeken.

Ik ben Sander (8) 

Ik woon nu 2 jaar op de Fasantshoeve en het gaat goed met mij. Toch zijn er wel een paar dingen die mij verdrietig maken. Ik heb (nog) geen contact met mijn biologische papa en mama. En mijn pleegbroertje en -zusje mis ik ook heel erg. Ik noem mijn vorige pleegouders papa en mama maar daar woon ik nu niet meer, gelukkig mag ik er wel vaak spelen en logeren. Ik doe super goed mijn best op school en na de grote vakantie ga ik van een speciale school wat verder weg naar de school in het dorp. Ik hoop dat ik daar heel veel vriendjes ga maken waar ik mee kan spelen. Nu heb ik al een paar leuke vrienden in de buurt. Ik woon nu op een boerderij met heel veel dieren en ze denken dat er nog wel een bij kan helemaal voor mij. We gaan samen op puppycursus en zodra de pup trappen mag lopen mag hij ook op mijn kamer slapen. Ik hoop dat de pup mij kan helpen als ik verdrietig ben, en dat we samen veel kunnen spelen op de boerderij.

Groetjes Sander 7

Sander is 3 jaar geleden via ons netwerk bij ons binnen komen wandelen, na 2 jaar is besloten dat hij full-time bij ons blijft. Met hele goede hulp en zorg van heel veel mensen is Sander een jongen die open staat voor zijn toekomst en de kansen die hem geboden worden met beide handen aangrijpt. Helaas zullen we niet kunnen voorkomen dat zijn levensverhaal hem op momenten verdrietig en verward zal maken. Daarom een soc-emo hulphond JUIST nu het zo goed gaat naast de therapie die hij volgt.

We hebben gekozen voor een Goldendoodle om zijn/haar karakter en het niet verharen. Goldendoodles zijn sociaal naar mensen toe, actief, vriendelijk en speels. Verder zijn we gaan kijken naar erkende en officiële fokkers en hebben gekozen voor een optimale socialisering. Dit hebben we gevonden bij Kennel From Lovi's Dream. We staan inmiddels op de wachtlijst voor een pup van Senna en Bruce. Vingers crossed dus.........Door deze keuze zit er een behoorlijk kostenplaatje (1750,00) aan de pup en hopen we op steun van ons netwerk en sociale betrokkenheid.

Onder het mom "We geven graag maar durf ook te vragen." doen we een oproep om een bedrag te doneren t.b.v de aanschaf van de pup voor Sander.

Samen kunnen we het verschil maken!

Groetjes fam van Zanten

Desiree van Zanten
06-04-2019

In de planning... een puppyparty (natuurlijk nadat de pup goed gewend is) om iedereen te bedanken. Iedereen is welkom! Want voel je tot niets verplicht, meegenieten mag ook 💋


Desiree van Zanten
04-04-2019

We hebben een fb pagina gemaakt voor alle mensen die ons avontuur willen volgen.

 

WEES WELKOM!

https://www.facebook.com/Een-sociaal-emotionele-hulphond-voor-Sander-2546852348676280/?modal=admin_todo_tour 


69 donaties
€ 1.540,00
Doel: € 1.750,00
88%

Deze actie is gesloten.