Snooker in Noord Nederland

Snooker in Noord Nederland | Geld inzamelen
 
 
Opzetten nieuw bedrijf Snooker Pool Trainingscentrum One4Seven in Dokkum .

Al meer dan tien jaar zijn we bezig om snooker en pool als sport op de kaart te zetten. Jaren terug zijn we ermee in aanraking gekomen door het toenmalige zeer goed lopende Snooker, Film en Partycentrum te Dokkum. Wij en meerdere mensen waren hier vaak te vinden en het viel ons op dat er veel liefhebberij was om te snookeren. We zijn sindsdien altijd actief gebleven in de sport maar nu meer dan tien jaar later, heel wat marktonderzoek verder en een sterk groeiende economie vinden wij het tijd om voor ons zelf te beginnen en de sport via Dokkum te promoten. Een vertrouwd product nog beter aanbieden en beter afstemmen op het publiek. Door een bijzondere bedrijfsformule kunnen wij ons geheel richten op de sport. Er ligt een geweldig ondernemingsplan op tafel. Klein bedrijf veel mogelijkheden. Wij willen ons gaan vestigen in Dokkum. Je kan bij ons wel drinken bestellen maar er zal in mindere mate alcoholische drank verkrijgbaar zijn. Het is tijd om de sport serieus te nemen. Wij hebben de kennis u het talent. Snooker is al heel populair in andere landen en veel te zien op Eurosport en BBC. Daar weet men de sport op waarde te schatten en past het beter bij golf dan bij darten. Wij willen in een serieus-sociale en ‘kleine’ nette omgeving met een viertal tafels 2 pool en 2 snooker ook lessen gaan geven. Dat is geweldig nieuws voor spelers. Dit wordt in Friesland nergens gedaan. In andere provincies mag het geen naam hebben. Weinig lesmomenten en zeker altijd te duur. Wij hebben de nodige vakkennis en ervaring in huis om dit aan iedereen aan te bieden. Meer mogelijkheden en wel goedkoop. Doordat het een Snooker & Pool Trainingcentrum is kan er al vanaf zeg de basisschool een instroom plaats vinden. Door de vele mogelijkheden zou het voor iedereen betaalbaar moeten zijn. Techniek zal aanzienlijk verbeteren en u zult ervaren waarom het zoveel meer is dan een paar ballen potten omdat u het spel gaat zien op een manier die u nog niet kende. U leert met problemen omgaan en komt er achter hoe u reageert en waarom en wat beter te doen in bepaalde situaties. U traint uw hand oog coordinatie en verhoogt uw concentratie (focus). U zult een stabiel sterker persoon worden met een hogere dosis zelfbeheersing en geduld. Snooker is een verslaving, Een ‘Way of life’ en daar willen wij u graag in meenemen. Naast lessen op gezette tijden is het ook mogelijk om vrij te oefenen en of een tafel te huren. Voor o.a. de jeugd zijn er diverse kortingen. Een les bestaat uit spelregels, materiaal, houding, techniek, cue action, effect, balkeuze en veel meer. Om eens te ervaren hoe het is om een wedstrijd te spelen hebben we o.a. onze eigen toernooiencyclus van de NNRS “Noord Nederlandse Ranking Snooker” Website: www.nnrs.nl Daarbij werken we nauw samen met de KNBB sectie snooker en ook daar zijn mogelijkheden. We kunnen alle steun gebruiken om onze passie en straks ook die van u te realiseren ! Een website is er nog niet maar wel een facebookpagina.
Snooker Pool Trainingcentrum “One 4 Seven” Haal(t) meer uit je spel.
Wat is ons plan:
Op een door de gemeente goedgekeurde toplocatie in Dokkum met voldoende parkeerruimte (die hebben we) gaan we beginnen met twee snookertafels en twee pooltafels. Om dit te realiseren hebben we hoofdzakelijk nog geld nodig voor de aanschaf van 2 snooker,- en 2 pooltafels.
Nieuwe Bedrijfsformule. Kleine opzet.. Sport op 1. Snooker en Pool de opwaardering geven die ze verdiend. Snooker past beter bij Golf dan bij Darten. Tijd om de sport op te waarderen.Het moet voor iedereen betaalbaar zijn. Drinken (soms alcohol), muziek, TV. Vrije tafelverhuur. Alle Leeftijden. Vele Kortingen (jeugd) en op twee vaste dagdelen per week geven we lessen. We gaan serieus sport bedrijven in een sociaal gezellige omgeving. Veel spelers weten vaak niet wat ze doen of waarom ze ballen missen. Na een kleine cursus, proefles (niet verplicht) zal dat anders zijn. Houding,Techniek, Inzicht, Concentratie maar vooral je spel zal aanzienlijk verbeteren waardoor het spel pas echt interessant gaat worden. Snooker en Pool is meer dan alleen een paar ballen potten en daar willen we je graag in meenemen. Wij hebben de kennis en ervaring. Jij het talent. Snooker en Pool is een “Way of Life”. Met een beetje meer inzicht in de sport zul je begrijpen wat we bedoelen. Je moet het ervaren. En die kans bieden wij je graag. Snooker is een ontdekkingsreis. Gegrepen door het spel wil je het fysiek en mentaal onder de knie krijgen. Je leert jezelf kennen. Leert om te gaan met problemen. Toepasbaar in het dagelijks leven. Het is een mooi, moeilijk spel maar soms gaat het gemakkelijk en zit je in de zone. Een soort hypnose trance die de moeite is om te ervaren. Gaat u met ons en uzelf de uitdaging aan ? Help ons om dit plan te realiseren. Heeft u nog Vragen ? Stel ze gerust. Ons email adres is gerbenvanderbij@hotmail.com We zitten ook op facebook. Zoek ons op ! Alvast bedankt en Graag tot ziens ! We hebben er zin in.
Groet, Gerben van der Bij uit Dokkum.
Kijk ook eens op onze toernooiencyclus www.nnrs.nl of op www.knbb.nl
Onze facebookpagina “One4Seven” is gemakkelijk te vinden.
Snooker & Pool Trainingscentrum “One 4 Seven” Haal(t) het maximum uit je spel.

 

Gerben van der Bij
02-07-2018

We willen voorkomen dat deze mooie sport gaat verdwijnen in Nederland terwijl het in andere landen juist aan populariteit wint. Ben je iemand die wel eens geeft aan een goed doel of was je het nog eens van plan. Geef dan nu.. Ook al is het maar een Euro. Als we het halen zou dat prachtig zijn. Uw geld zal worden gebruikt voor dit snooker initiatief en we houden u op de hoogte. Met zijn allen kunnen we dit mogelijk maken. Samen staan we sterk. Laat ons in Dokkum de eerste zijn die dit gaat doen. Mede mogelijk gemaakt door U. We hopen een ieder  binnenkort te kunnen verwelkomen in dit nieuwe snooker & pool trainingscentrum. Vriendelijke groet, Gerben van der Bij  :-)


5 donaties
€ 85,00
Doel: € 7.000,00
1%

Deze actie is gesloten.