Snoezelruimte Zorgboerderij stichting De la Vie

Snoezelruimte Zorgboerderij stichting De la Vie | Geld inzamelen
 
 
Snoezelruimte voor kinderen met een beperking

Hoi allemaal,

 

60 lieve kindjes hebben heel hard jullie hulp nodig!!! Help hun aan een snoezelruimte waar ze weer helemaal tot rust kunnen komen en al hun prikkels die ze daarbuiten niet kwijt kunnen raken weer te reguleren.

 

Wij zijn zorgbureau/stichting De la Vie. Afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest de boerderij waar wij een zorgboerderij hebben aan te kopen. En dit is ons gelukt. We zijn hier ontzettend trots op. Maar er moet echt een heleboel gebeuren willen wij het voor de kinderen/jong volwassenen die wij hier begeleiden tot een top locatie maken. Een van onze wensen is om voor hun een snoezelruimte te realiseren. In deze ruimte worden hun zintuigen geactiveerd. En kunnen de cliënten zich ontspannen. Dit is nodig om een zo optimale therapie voor hun te realiseren. Veel van deze kinderen/jong volwassenen kunnen hun prikkels niet goed reguleren en daar is de snoezelkamer een echte must voor. Op dit moment is het nog een kale ruimte. Wij hopen dan ook dat u in grote getalen wilt helpen. Elke bijdrage groot en klein helpt ons elke keer weer ons doel een stukje dichterbij te brengen en onze cliënten te laten genieten.

 

Voor bedrijven die een grotere donatie willen doen kunnen we een reclameplaats aanbieden op de vervoersbus van de zorgboerderij.

 

Daarnaast hebben we nog een stichting die zich inzet voor kinderen in armoede met een beperking. Ook deze kinderen zullen gebruik maken van deze mooie ruimte als die gerealiseerd is. Voor hun organiseren wij verwendagen. En zorgen we dat ze de hulp krijgen waar nodig doormiddel van oa voedingspakketten, dagjes uit en verwendagen. Maar ook een lusiterend oor of helpen met de papieren valt onder de stichting.

 

Komen we boven het bedrag uit dan gaan we onze tweede grote wens waar maken. Op dit moment hebben we een bus voor alle clieënten. Dat is veel te weinig. Daarom zijn we sinds een jaar bezig om ook dit doel te bereiken. Tot op heden hebben we 7000 euro bij elkaar gekregen met hulp van de drakenbootrace. Nu nog de laatste 5000. Dus lukt het om de snoezel ruimte voor elkaar te krijgen en hebben we wat over. Dan zal dat voor dit prachtige doel gebruikt worden!

 

Cafe trapke op heeft inmiddels ook een super actie gestart om te helpen. Dank u wel!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
18 donaties
€ 315,00
Doel: € 12.998,00
2%

Deze actie is gesloten.