SMC GOES Guatemala 2017

SMC GOES Guatemala 2017 | Geld inzamelen
 
 
Het Sintermeertencollege te Heerlen steunt dit jaar het activiteitenkamp Niños del Lago

Het Sintermeertencollege steunt dit jaar `Niños Del Lago’, een activiteitenkamp in ontwikkeling. Het is gelegen aan het meer Lago Atitian bij Panajachel in Guatemala. Per week kunnen hier 100 kinderen van 7 tot en met 14 jaar overnachten. Deze kinderen mogen hier één week per jaar zijn om in een veilige, liefdevolle en leerzame omgeving te verblijven. Ze ontvangen drie gezonde maaltijden per dag en slapen eindelijk eens in een echt bed. De activiteiten in het kamp bestaan uit sport, spel en dans. Ook leren ze over hun eigen cultuur en om de schoonheid van de natuur te waarderen. Bij de activiteiten ligt de nadruk op de ontwikkeling van het zelfvertrouwen en het leren nemen van verantwoordelijkheden. Voor meer informatie over het activiteitenkamp en de stichting met
ANBI-status verwijs ik u naar; www.ninosdellago.nl of naar de Facebookpagina Niños del Lago Nederland.

We reizen midden 2017 met een groep leerlingen af naar Guatemala om hier te helpen in het
activiteitenkamp. Zo gaan we zelf aan de slag met het bouwen van toekomstige verblijven. We willen ook een bijdrage leveren in de vorm van materiaal. Hiervoor zullen we een sponsorbijdrage inzamelen. Dit bedrag zal besteed worden aan het verbeteren van het activiteitenkamp in Guatemala. Zo kunnen er nieuwe verblijven gebouwd worden met inrichting, voedsel en medicijnen. Naast de essentiële dingen worden er ook spullen aangeschaft waarmee de kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Dit zijn boeken, pennen, schriften en natuurlijk ook spellen.

Hier kunt u een steentje aan bijdragen door iets te doneren aan dit project.

Like de Facebookpagina smcgoesguatemala en blijf op de hoogte van dit bijzondere project. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 500,00
2%

Deze actie is gesloten.