Smartboard voor studenten in Suriname

Smartboard voor studenten in Suriname | Geld inzamelen
 
 
Hoger onderwijs uit Nederland is nu ook in Suriname mogelijk gemaakt.

Studenten in Suriname, die goed erkend en geaccrediteerd hoger onderwijs uit Nederland willen volgen, kunnen dat tegenwoordig doen bij het studiecentrum BLOOMentuin. Dit studiecentrum, een initiatief van Stichting Stomix, biedt deze Surinaamse studenten volledige begeleiding en ondersteuning.

Door regelingen vanuit Nederland, kunnen de meeste studenten het wettelijk collegegeld goed betalen. Wij laten ze dat doen, door in maandelijkse termijnen een klein bedrag in lokale munt aan onze stichting over te maken, zodat onze stichting het collegegeld naar Nederland in euro's kan overmaken.

Wij exploiteren een eigen studiecentrum in Paramaribo, waar studenten individueel of in groepjes worden begeleid. Voor mensen die in Suriname zijn of naar Suriname komen, geldt de permanente uitnodiging om bij ons studiecentrum langs te lopen. Wij zullen dan met trots ons mooie project wijzen en vertellen over de successen die een aantal studenten bij ons al hebben behaald. Tevens hebben wij een Smartboard nodig, waarop de webcolleges van Nederlandse docenten op kunnen worden geprojecteerd

 Wij rekenen op een massale ondersteuning. En o ja, mocht je iemand kennen, die ook geïnteresseerd is in dit project, stuur dan de link van deze crowdfunding actie door. Ook als deze persoon gebruik wilt maken van een full scholarship.

Onze website is: www.bloomentuin.academy

Hartelijk dank voor de belangstelling,

 

drs. Bert Schreuders, AC, CT/HRDC, PhD candidate

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

3 donaties
€ 170,00
Doel: € 2.500,00
6%