Slachtoffers in Colombia Mocoa

Slachtoffers in Colombia Mocoa | Geld inzamelen
 
 
Natuurramp in Mocoa grijpt ons aan, Wij hebben jullie nodig! Zij hebben jullie nodig!!

Het is jullie vast niet ontgaan, de Natuurramp in Colombia te Mocoa. Verschrikkelijk, en eng tegelijk.

Waarom? Omdat het steeds dichterbij komt, soms dichterbij dan dat we beseffen. In mijn geval vlakbij mijn eigen familie en geliefde.  Dat maakt het eng en echt. Dat maakt het dat Zuly, de mensen in het dorp Timana en ik vinden dat wij moeten helpen.

De modderstroom die vele mensen het leven heeft gekost. Onschuldige mensen!

290 mensen omgekomen, en nog steeds meer als 200 mensen die nog gevonden moeten worden. Het zal je maar gebeuren, zeker als nabestaanden. Je zult maar weer helemaal opnieuw moeten beginnen, zonder de mensen waar je van houdt omdat zij het niet hebben overleefd.

Dit zijn de momenten wanneer Colombia in rouw is. Het verdriet en onmacht is groot van de tragedie in Mocoa. Dit is het moment dat onze maatschappij kan laten zien dat mensen goed kunnen doen. Hoe we kunnen helpen met o.a. gulheid en liefde voor een ander. Dit zijn momenten dat we samen een blok moeten vormen.  Momenten om even stil te staan en jezelf te verplaatsen in hun schoenen, snappen hoe groots dit is, en compassie tonen. 

Deze mensen hebben onze hulp nodig, jouw hulp nodig! Hoe willen we dit gaan aanpakken?

Het dorp waarin ik ben geboren, en waarin Zuly woont, zijn bezig met een warme en grootse aanpak. Zij zijn bezig met verzamelen van voedsel, pampers en levensmiddelen die een ieder nodig heeft om zo alleen al in de basisbehoeften te kunnen voorzien. Deze mensen zijn echt alles kwijt, en wij willen hun een kans geven een nieuwe start te krijgen. Voor die nieuwe start hebben we jullie hulp nodig! Elke bijdrage, elke euro die we binnen kunnen halen is er 1. Een euro meer om eten, kleding en levensmiddelen te regelen. Zuly zal samen met haar nicht, die in een hulporganisaties zit, de inkopen doen. Zij zullen dit samen met de rest van de organisaties persoonlijk naar Mocoa gaan brengen volgende week. Als we dit met jullie voor elkaar krijgen, gaan we dat uiteraard delen met jullie. Zo'n gebaar dat mag gezien worden.  Ik hoop dat jullie snappen waarom we dit uit eigen initiafief doen!

Ik vraag jullie daarom voor een keer een bijdrage te leveren. Wat ik al zei, wat is nou 5 euro? Alles helpt! Dat ene zakje M&M's savonds op de bank kan wel 1x overgeslagen worden toch? What goes around comes around, right?!

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

21 donaties
€ 315,00
Doel: € 300,00
105%

Deze actie is gesloten.