Slachtoffer aanslag zaventem

Slachtoffer aanslag zaventem | Geld inzamelen
 
 
Hallo allemaal, mijn naam is mina en ik heb de aanslag in zaventem overleefd.

Sinds de aanslagen heb ik enorm veel operaties. Ik ben longpatient geworden en heb al 16 operaties achter de rug. Nu door dat ik bepaalde dingen niet kan doen en ik regelmatig naar het ziekenhuis moet heb ik mijn leven moeten omdraaien. Van voltijds naar deeltijds werken en zien hoe ik alles betaal qua medische kosten. Ik leef constant in pijn. Mijn longen zijn verbrand geweest omdat ik vuur/ hitte heb ingeademd en klaplong heb gehad. Dus veel pijnstillers. 

Ik moet een machine kopen voor mijn longen waar dat de verzekering moeilijk mee doet. Nu komt het probleem, momenteel huur ik een appartement die vrij veel kost, de eigenaar weet van mijn situatie en weet dat er vocht problemen zijn in het appartement. Het vocht heeft een groot inpakt op mijn longen dat ik hem duidelijk heb gezegd. Maar dan krijg ik als antwoord dat dit niets ermee te maken heeft. Dus hij verhoogt nog eens de huur naar 1132 euro. In plaats van 950euro. Wat in mijn geval niet betaalbaar is en in zo'n situatie zitten niet fijn is. Nu dreigt hij naar de rechter te gaan voor dat geld plus interest.

Ik heb hem gezegd dat sinds de aanslagen ik veel medische kosten heb dat ik nog een machine moet kopen dat ok veel kost en nu ineens zoveel ophoesten. 

Normaal vraag ik niet voor hulp maar ik ben nu ten einde raad en ik weet niet wat te doen. Kan u mij helpen? Alle beetjes helpen.

 

Alvast een dikke merci. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 40.000,00
0%

Deze actie is gesloten.