Skatepark Muiden

Skatepark Muiden | Geld inzamelen
 
 
Skatepark Muiden

Wij, Max, Thomas en Fred (13, 14 en 15 jaar oud) willen niets liever dan een vet skatepark in Muiden. Om dat te fixen, willen wij zoveel mogelijk geld inzamelen om in samenwerking met de Gemeente Gooise Meren, de ontwikkelaar KNSF én skateparkbouwer SkateOn in het voorjaar van 2021 een super vet Skatepark in te kunnen bouwen. Een park waar jong en oud, beginner én profesional kan komen skaten.  

Om zoveel mogelijk bewoners bij ons idee te betrekken hebben wij in Maart ons een eigen skateevent georganiseerd, de Katercup. Tijdens het event lanceerden wij onze website, waarop wij inmiddels meer dan 1.000 handekeningen van skaters en bewoners uit de buurt hebben opgehaald. Onze burgemeester vond dit zo mooi, dat de gemeente  heeft toegezegd dat het park er komt! Op het Westbatterijpark in de Krijgsman, de nieuwe woonwijk van Muiden. Het budget van de gemeente is helaas niet groot genoeg om hier een écht vet skatepark van te maken, waar jong en oud beide veilig en onbezorgd kunnen skaten. Om dat te fksen, hebben wij jouw hulp nodig!

​Help jij ons om een supervet skatepark in Muiden te bouwen waar zowel beginners, gevorderden als zieke pro's onbezorgd kunnen komen skaten!? Doneer dan jouw bijdrage! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

102 donaties
€ 3.840,00
Doel: € 50.000,00
7%