Skaten voor het KWF!!!! Mam, deze is voor jou!

Skaten voor het KWF!!!! Mam, deze is voor jou! | Geld inzamelen
 
 
Ik ga skaten voor mijn moeder en alle anderen die moeten vechten tegen kanker!!

Op zaterdag 16 juni staat de Maasdijkmarathon voor de 9e keer gepland. Hij ziet er dit jaar echter wel anders uit. Niet alleen de route is anders dan andere jaren, maar dit is ook het jaar dat ik er zelf aan mee ga doen!

Nou kun je een marathon op veel manieren afleggen. Hardlopen of op de step, maar ook op skates. En dat is juist wat ik ga doen. Ik ben helaas geen goede hardloper, maar skaten daarintegen gaat me erg goed af. Ik vindt het fijn om te doen omdat je op die manier lekker je hoofd leeg kan maken, en daarnaast is ook nog eens goed voor je conditie.

Ik heb gekozen om een halve marathon ( 21 km ) te gaan skaten.

Dit is natuurlijk al een doel op zich, alleen wil ik wat extra’s doen. In juli 2016 kregen wij te horen dat mijn schoonvader een hersentumor had. Je stapt in een achtbaan waarvan je niet weet hoe deze zal gaan verlopen. Wat gaat er allemaal gebeuren, kunnen ze helpen, wordt hij beter, hoe nu verder. Een hoop vragen waar je geen antwoord op krijgt.

In oktober 2016 kregen wij te horen dat mijn stiefvader ook een hersentumor had. Dit zou een goedaardige tumor zijn, en om die reden is er dan uiteindelijk ook gekozen voor een operatie, maar helaas is deze niet verlopen zoals gepland. Mijn stiefvader wordt nooit meer de oude, dit geldt ook voor mijn schoonvader.

In januari 2017 kregen wij alsof het nog niet genoeg was te horen dat mijn moeder longkanker heeft. Mijn moeder is net als mijn schoon en stiefvader in een achtbaan terecht gekomen. Er is veel gebeurd, en dat is niet niks. Nu, iets meer dan een jaar later weten wij dat mijn moeder helaas niet meer beter zal worden.

Ik wil gaan rijden voor het KWF. Wil proberen zo veel mogelijk geld op te halen voor verder onderzoek naar kanker.

Willen jullie mij helpen?

 

 


 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
34 donaties
€ 526,00
Doel: € 2.500,00
21%

Deze actie is gesloten.