Sjoel voor het Goede Doel

Sjoel voor het Goede Doel | Geld inzamelen
 
 
Steun Stichting Jarige Job en help ons met het organiseren van Sjoel voor het Goede Doel!

Als een gemotiveerde en enthousiaste projectgroep hebben wij de opdracht gekregen om met een event geld in te zamelen voor Stichting Jarige Job. Stichting Jarige Job zet zich in voor kinderen die vanwege financiële problemen thuis, niet of nauwelijks hun verjaardag kunnen vieren. Door middel van inzamelingsacties kan Stichting Jarige Job leuke verjaardagsboxen vullen t.w.v. 35 euro. Deze boxen bevatten materiaal voor thuis en zélfs een traktatie voor op school. De boxen zorgen voor een onvergetelijk verjaardagsfeest voor deze kinderen. 
 
Om geld in te zamelen organiseren wij een Sinterklaas sjoeltoernooi genaamd: “Sjoel voor het Goede Doel’’. Om dit evenement te realiseren hebben wij jullie hulp nodig! Door onze actie te sponsoren help je direct mee om Stichting Jarige Job te helpen met hun doel; ieder kind een geweldige verjaardag bezorgen!

Meedoen met het toernooi kan natuurlijk ook! Schrijf je in door je naam, telefoonnummer en emailadres te mailen naar hetsinterklaassjoeltoernooi@gmail.com met de vermelding dat je mee doet. Aan de deur betaal je 5 euro inschrijfgeld, dit geld gaat ook direct naar Stichting Jarige Job.

Alle hulp wordt onwijs gewaardeerd en we zijn alle sponsoren heel erg dankbaar, dus kom gezellig langs en Sjoel voor het Goede Doel!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
16 donaties
€ 140,00

Deze actie is gesloten.