Sinterklaas en het tafereel op het kasteel

Sinterklaas en het tafereel op het kasteel | Geld inzamelen
 
 
Het Grote Boek van Sinterklaas gaat een film maken! En kan dat niet zonder uw hulp!

Sinterklaas en zijn pieten zijn druk aan het werk in het kasteel, alles moet goed voorbereid zijn voor pakjesavond. En omdat er in Nederland steeds meer kinderen komen wordt het werk ook steeds meer. Alle pieten zijn op hun eigen plekje druk aan het werk. Dan krijgt Sinterklaas plots bezoek van een Baron, Baron Rijkhuysen. Baron Rijkhuysen heeft zijn oog laten vallen op het kasteel van Sinterklaas en wil dat dolgraag van Sinterklaas over kopen. Wat een prachtig kasteel. Alleen is Sinterklaas het daar niet mee eens. Als Sinterklaas zijn kasteel verkoopt heeft hij geen plek om te wonen, en de pieten dan? Waar moeten zij hun werk doen? Nee, Dat absoluut niet.

 

Hiermee neemt de Baron geen genoegen. Het kasteel wordt voor hem. Maar hoe kan hij dat doen? Maar dan bedenkt de Baron zich ineens iets. De pieten moeten eerst hun pieten diploma halen voordat ze mee naar Nederland mogen en aan de slag mogen voor Sinterklaas. Dus als de pieten het werk niet doen zoals het moet. Mogen ze niet in Nederland zijn, en als er geen pieten zijn heeft Sinterklaas het kasteel ook niet nodig. Dat klinkt als een waterdicht plan!

 

De baron doet er alles aan om het de pieten moeilijk te maken, er gebeuren van allerlei taferelen op het kasteel waardoor de ene piet na de andere, niet meer goed kan doen wat hij/zij moet doen. Zou de Baron dan toch het kasteel over kunnen kopen? Zou Sinterklaas dan toch zijn handtekening zetten onder het koopcontract? Of lossen de pieten het probleem op tijd op om het kasteel en daarmee ook pakjesavond te redden?

 

Kijkt u voor meer informatie over "Het Grote Boek van sinterklaas" op onze website: www.hetgroteboekvansinterklaas.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

16 donaties
€ 465,00
Doel: € 750,00
62%

Deze actie is gesloten.