Sint Stream | Geld inzamelen
 
 

Sint Stream

Geen Sinterklaasfeest in Gorinchem? Steun onze feestelijke Sint Stream op 15 november!

Dit jaar helaas geen Sinterklaas intocht in Gorinchem! 

Ook de jaarlijkse PLUS-Sinterklaas shows in sporthal De Oosterbliek zijn door het Corona-virus helaas geannuleerd. 

Alle mensen, waaronder de Gorinchemers Tommy Netten, Henry Wessels en Larissa Bakker, die betrokken zijn bij onze Sinterklaas-show willen de kinderen van Gorinchem en omstreken niet in de kou laten staan. Dus willen wij op zondagmiddag 15 november een livestream maken van 60 minuten waarin wij de show die gepland stond in sporthal De Oosterbliek via de computer in de huiskamer van de kinderen willen laten komen.

Uiteraard zijn hier kosten aan verbonden. Omdat de gehele evenementenbranche momenteel stil ligt vragen wij om uw steun. We hopen dat we de kosten voor deze show (studio, camera's, live-streaming, licht & geluid, acteurs etc.) middels deze doneeractie gedekt kunnen krijgen.

Een uur lang Sinterklaasfeest met natuurlijk Sinterklaas, natuurlijk Meneertje Koekenpeertje, twee Mega-Disco-Dans-Tantes die interactief met de kinderen zullen dansen en zingen én een mystery-guest die het Sinterklaasfeest al of niet bewust probeert te saboteren...

Zou dit allemaal goed komen?

Kijk op zondag 15 november om 14.00 uur naar onze Sint-Stream op de FB pagina van PartyConcepts en op YouTube en bezorg de kinderen van Gorinchem en omstreken tóch een fantastisch Sinterklaasfeest!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

94 donaties
€ 3.570,00
Doel: € 5.000,00
71%

Deze actie is gesloten.