Sint Olavspad Zweden

Sint Olavspad Zweden | Geld inzamelen
 
 
Op naar Zweden...

Nou hier ga ik dan... Als anderen het kunnen dan kan ik het ook. Met deze slogan is alles begonnen een tijdje geleden. Een flink aantal jaren geleden ben ik begonnen met een hobby genaamd geocachen. Hier kwam ik in aanraking met het wat langere afstandwandelen. Uren en dagen achtereen was ik op zoek naar de "schatten" genaamd geocaches. een beetje modern spoorzoeken.  Ik begon er steeds meer van te snappen en daardoor ging ik ook steeds langere afstanden lopen om er maar meer en meer te vinden. Na een tijdje gestopt te zijn met deze verslaving kwam dit een jaar of 4 weer terug en heb ik alles weer opgepakt. Helaas kwam ik een kleine 2 jaar geleden na een boel ellende waarmee ik jullie niet ga lastigvallen in een soort van burn out terecht. Niet makkelijk en om mijn koppie leeg te maken ging ik nog meer geocachen en wandelen. Heerlijk ik kom erdoor tot mijzelf.  Tot ik op een gegeven ogenblik alleen nog maar aan het wandelen was. 2 km werden er 5, 5km werden er 10 en ga zo maar door. Het werd een verslaving, maar dan wel in de positieve zin van het woord. Toen ben ik me eens gaan verdiepen in de wat langere afstandwandelingen in Nederland. In eerste instantie kwam ik als eerste uit bij het Pieterpad boekje. Hier ben ik nu ook aan begonnen de eerste etappes zitten er al op... MAAR... Ik wil meer... 

 

ik vind het erg leuk om blogs te lezen en ik heb dan ook al meerdere blogs gelezen en bijgehouden van mensen die "de Compostella" gelopen hebben. WOW dacht ik dat wil ik ook... Maar helaas is dat in mijn positie op dit moment nog niet te realiseren.. Te lange tijd vrij moeten vragen, de financiele middelen laten het gewoonweg niet toe en zo zijn er nog een aantal dingen. WAT NU?? Ik zag mijn droom al in duigen vallen.... TODAT!! ik erachter kwam dat er ook een route van Zweden naar Noorwegen gaat genaamd Sint Olavspad, St. Olavsleden is ‘s werelds noordelijkste pelgrimsroute: van Selånger (Zweden) naar Trondheim (Noorwegen). Het 564 km-lange pad loopt over bergen en door bossen, langs meren en historische plaatsen en kan met recht het Scandinavische antwoord op El Camino de Santiago de Compostela worden genoemd. En het lijkt me fantastisch!! Ik heb nog een paar drempels die ik moet overbruggen.  Ik heb altijd al een zwak gehad voor Zweden en Noorwegen. Maar hoe ga ik dit doen, 564 km achtereen wandelen is me teveel en wanneer ik in Zweden/Noorwegen beland wil ik natuurlijk ook van de prachtige natuur genieten... Dus een plan de campagne opstellen.. en hiervoor heb ik jullie ook nodig. Wat ik wil gaan doen is de etappe verdelen over 5 jaar.. Waarom 5 jaar hoor ik je denken? Ieder jaar vanaf 2018 wil ik 10 dagen vrij nemen om een soort van deeletappe van het geheel te gaan lopen. Dus jaar 1 beginnen in Selanger en jaar 5 (of eerder dat ligt aan een boel factoren (en jullie donaties :-)) eindigen in Trondheim. De bedoeling is om alles op mijn eigen houtje te gaan doen. Het reizen met backpack en lichtgewicht tent en het hele spulletje eromheen... In 10 dagen tijd kun je natuurlijk heel ver lopen als je een flink tempo hebt maar ik wil ook kunnen genieten. Mezelf tegenkomen en daadwerkelijk kijken wat ik kan, eens een keer echt genieten!! Ik ben er wel aan toe laten we maar zegge,,, Maar zoals ik al zei hiervoor heb ik jullie hulp nodig. Ik moet vanaf 0 beginnen met het aanschaffen van alles wat ik daar maar nodig heb. Lees: lichtgewicht tentje, lichtgewicht slaapzak, lichtgewicht slaapmatje, tickets van en naar Zweden en Noorwegen, voedselonderhoud etc etc etc en nog heel veel etcetera's erbij... een paar sponsoren/donateurs is niet verkeerd... Natuurlijk ben ik hier zelf ook hard mee bezig en telkens haal ik wel wat maar ja... Ik moet op gang geholpen worden het eerste jaar. Alle beetjes helpen en zoals mijn motto luid. Als een ander het kan dan kan ik het ook.. Maar een beetje hulp is natuurlijk nooit weg.  Ik hoop dat jullie mij deze reis en de voorbereiding gunnen en zoals ik al zei... Alle beetjes helpen.. Alvast dank!  

 

De foto's die ik toegevoegd heb laten je een kleine compilatie zien van wat ik daar zoal tegen ga komen.. :) ik raak niet uitgekeken op de foto's die ik her en der al voorbij heb zien komen.. 

 

(wanneer de reis begint zal ik ook een blog aan gaan maken zodat de mensen die dit willen volgen me kunnen volgen. Misschien leuk om te zien waaraan je gedoneerd hebt. :) de link zal ik ter zijner tijd hier plaatsen.)Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 30,00

Deze actie is gesloten.