Single KUIJS Alzheimer project

Single KUIJS Alzheimer project | Geld inzamelen
 
 
KUIJS heeft uw hulp nodig!

Wij zijn KUIJS en willen graag een single opnemen die geschreven is voor de opa van frontman Remco. "Mijn opa lijdt al een lange tijd aan Alzheimer en daarom zetten wij een actie op"

Remco schreef een nummer hierover (Strangers In Your Mind). Dit nummer is nog nergens hoorbaar en daarom willen wij als KUIJS deze single opnemen in een studio. Maar dat is niet alles... 

Deze single willen wij uitbrengen op alle streamingsdiensten maar ook als fysiek exemplaar. Hier starten wij dus deze crowdfunding voor. 

Maar ook dat is nog niet alles... want als deze single is uitgebracht, en de verkoop van deze single is gestart, zal 50% van de inkomsten worden gedoneerd aan Alzheimer Nederland.

Deze actie is dan ook volledig om hen te steunen, maar ook alle dementerenden onder de aandacht te brengen, evenals de familie en vrienden daaromheen, en natuurlijk Remco's opa die aan het vechten is. 

Wij hopen dat u wilt doneren om ons de kans te bieden deze single uit te brengen, daarmee dus de mensen te steunen voor wie dit bedoeld is en samen te strijden tegen dementieEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
83 donaties
€ 1.100,00
Doel: € 1.000,00
110%